Shapenation Ervaringen

Wat is ShapeNation?

ShapeNation is een Denemarkse verkoper van fitnessproducten, sportkleding en voedingssupplementen. Ze zijn al actief sinds 2015 en bieden klanten kwaliteitsproducten en service tegen betaalbare prijzen. Vaak gaat het om artikelen uit de Scandinavische huizen en die aan de EU-normen voldoen. Dit betekent dat ShapeNation vaak scherpe prijzen kan aanbieden, aangezien ze geen tussenpersonen inschakelen. Daarnaast is de website erkend door -Trusted Shops- en bieden ze een ruim assortiment trainingsmaterialen, waaronder ook producten voor herstel en ontspanning.

Bestelinformatie

Het is mogelijk om bij ShapeNation te betalen met Visa, Maestro, MasterCard, iDeal en Apple Pay. Je betaalt in een beveiligde internetomgeving d.m.v. een betaalprovider. Wil je je bestelling wijzigen of annuleren? Neem dan contact op met de klantenservice. Wanneer je bestelling is verzonden, krijg je een bericht waarna je je producten op een andere locatie kan laten bezorgen.

Verzendinformatie

Bestellingen worden verzonden in veilige en stevige kartonnen dozen. De afhandeling gebeurt via DHL of PostNL. Dit duurt in de regel tussen de twee en vijf werkdagen. Bestellingen kunnen gevolgd worden met een specifieke trackingscode. Het is helaas niet mogelijk om orders ter plaatse op te halen. Alle items worden vanuit een centrale opslagplaats verzonden.

Retourinformatie

ShapeNation biedt een retourrecht van 365 dagen. Uiteraard dienen de producten niet beschadigd te zijn en in de originele verpakking te zitten. Wil je iets retourneren? Neem dan contact op met de klantendienst. Zij zullen je verder helpen en je vervolgens een retourlabel toesturen via e-mail. Je kan je pakket vervolgens naar een servicepunt van DHL of PostNL brengen; er worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht. Binnen twee weken na de aanmelding wordt het aankoopbedrag gerestitueerd.

Klachten

ShapeNation staat bekend om haar klanttevredenheid, maar mocht er iets fout gaan, dan bieden ze duizend maal hun excuses aan. Ze vinden het vervelend als er iets misgaat en geven je graag verdere help of een oplossing. Mocht je een klacht hebben, dan kan je deze indienen via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit kan je in je eigen taal doen.

Klantervaringen

Heb je artikelen bij ShapeNation gekocht? Hoe was je ervaring? Ben je tevreden met de producten die je hebt aangeschaft? Laat het weten via een review op deze pagina, zodat andere klanten ook kunnen zien wat je ervaringen zijn met de producten van deze organisatie.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Shapenation teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Shapenation

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Shapenation? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Shapenation achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *