SUPS Ervaringen

Wat is SUPS?

SUPS verkoopt premium supplementen voor vrouwen die gemaakt zijn om extra energie te geven. Het merk is oorspronkelijk afkomstig uit Amsterdam en heeft zich ten doel gesteld vrouwen meer kracht te geven. Volgens het bedrijf worden de supplementen wetenschappelijk onderbouwd en gemaakt door experts met de beste ingrediënten. Volgens SUPS ben jij je beste versie met supplementen die volgens hen effectief zijn.

Bestellen

Voor het bestellen van de supplementen van SUPS is het een kwestie van kiezen wat je graag wilt hebben, naar het bestelproces gaan en betalen. Er zijn meerdere betaalmethodes om je bestelling af te ronden. Wil je vaker bij het bedrijf bestellen? Dan is het raadzaam om een lidmaatschap te nemen. Hiermee krijg je de supplementen iedere maand automatisch bezorgd. Uitschrijven is op ieder moment mogelijk. Je bestelling wordt meestal de volgende dag al bezorgd als je deze voor 14:00 uur plaatst. Verzendingen binnen Europa kunnen oplopen tot 3 werkdagen. Bij een minimale bestelwaarde van €30,- wordt er geen verzendkosten berekend, in andere landen is dit €100,-. Als je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bestelbevestiging en een track & trace code om je pakket te volgen.

Retourneren en Klachten

Supplementen mogen normaal gesproken niet worden geretourneerd, toch is het mogelijk om dit te regelen als je een e-mail stuurt naar SUPS. Volgens het bedrijf worden alle klachten serieus genomen en gaan ze op zoek naar een passende oplossing. Als je niet tevreden bent kun je ook je klacht indienen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Klantervaringen

Ben je in het bezit van SUPS supplementen? Laat ons dan weten wat je ervaring is met dit bedrijf. Heb je baat bij de supplementen? Wat vind je van het bestelproces? Wat vind je van de service? Hoe is de bezorgsnelheid. Laat je ervaringen achter bij de Reviewspotter. Daarmee kunnen we mensen helpen in hun zoektocht naar goede en betrouwbare supplementen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen SUPS teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met SUPS

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over SUPS? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over SUPS achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *