Supspace.nl Ervaringen

Supspace.nl review: wat zijn de klantervaringen?

Wil je weten of Supspace.nl de juiste website is om supplementen, sportvoeding en vitamines van meer dan 140 merken te bestellen? Neem dan een kijkje bij de ervaringen die andere mensen hebben gehad met deze webshop. Op Reviewspotter lees je onafhankelijke en objectieve bedrijfsreviews, waarmee je eenvoudig een goede keuze kunt maken. In dit artikel lees je meer over Supspace.nl, zoals wat het precies is en wat de betaalmethoden, leveringsinformatie en het retourbeleid zijn.

Wat is Supspace.nl precies?

Supspace is opgericht voor de mensen die hun doelstellingen nastreven en een gezonde levensstijl nastreeft. De professionals achter deze organisatie staan klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Mocht je vragen, opmerkingen of feedback hebben voor dit bedrijf, dan wordt je op de website verzocht om contact op te nemen met de klantenservice. Zij staan altijd voor je klaar.

Betalen bij Supspace.nl

Om bij Supspace.nl te betalen, kun je uit verschillende betaalmethodes kiezen. Je kunt betalen via iDEAL, PayPal, Klarna of creditcard. Als je betalingen doet met een Visa- of MasterCard-kaart, wordt het bedrag dat je moet afrekenen eerst gereserveerd. Wil je betalen vanuit België? Bekijk dan de mogelijkheden op de website.

Levering van de producten

Bestel je iets voor 23:59 uur bij Supspace.nl? Dan wordt jouw pakket de volgende werkdag thuisbezorgd. In Nederland worden de producten bezorgd door PostNL of Trunkrs. Je kunt zelf kiezen bij wie je bestelling geleverd wordt. Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht bij een minimale bestelwaarde van € 35,-. Onder dat bedrag is het tarief € 4,95.

Het retourbeleid

Voldoe je aan de retourvoorwaarden van Supspace.nl, dan mag je artikelen binnen 14 dagen retourneren. Dit gaat in op het moment dat je de bestelling ontvangt. Let er wel op dat je het product niet geopend mag hebben en dat een verzegeling niet verbroken mag zijn om hygiëne- en gezondheidsredenen. Mocht je een mankement aan het artikel hebben ontdekt, neem dan contact op met de klantenservice.

Contact met Supspace.nl

De klantenservice van Supspace.nl is op werkdagen van 13:00 tot 17:00 uur telefonisch te bereiken. Je kunt ook een e-mail sturen of een bericht sturen via de social mediakanalen. Elke mogelijke contactoptie staat beschreven op de website. Zodra je een mail hebt gestuurd, wordt er binnen 24 uur gereageerd. Uitzonderingen hierop zijn weekenden en feestdagen.

Statiegeld bij Supspace.nl

Sinds 1 juli 2021 is er bij Supspace.nl een statiegeldsysteem ingegaan. Dit geldt voor sommige producten die je kunt bestellen. Je betaalt bij de bestelling automatisch het statiegeld. Wanneer je de flesjes/flessen later inlevert bij een innamepunt, wordt het bedrag naar je teruggeboekt. De producten die vallen onder het systeem, zijn herkenbaar aan het statiegeldlogo.

Klantervaringen bij Supspace.nl

Heb jij al ervaring bij Supspace.nl? We vinden het leuk als je jouw mening met andere gebruikers deelt via een bedrijfsreview op Reviewspotter. Zo kunnen andere mensen gemakkelijk een goede keuze maken bij het online kopen van supplementen, sportvoeding en vitamines. Als jij op zoek bent naar een betrouwbare webshop, dan kan een kijkje bij de reviews je wellicht helpen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Supspace.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Supspace.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Supspace.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Supspace.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *