Swisscib Ervaringen

Wat is Swisscib?

Swisscib is een leverancier van Zwitserse voedingssupplementen. De producten zijn in potjes en flesjes te verkrijgen en worden over de hele wereld geleverd. Deze premium klasse producten bestaan uit extracten, premium CBD, olie & tincturen. CBD, voluit Cannabidiol genoemd, is een actieve stof uit de cannabisplant. Dit brengt, volgens onderzoekers, verschillende voordelen. Er werd aangetoond dat CBD effectief kan zijn bij het verlichten van psychische aandoeningen, zoals angststoornissen en posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook wordt het gezien als een effectief middel bij fysieke ongemakken.

Bestellen

Op de categoriepagina’s zijn al het assortiment en alle informatie die je nodig hebt om iets te bestellen te vinden. Er staan foto’s, productomschrijvingen en de prijzen duidelijk vermeld. Er kunnen betalingen verricht worden in variërende betaalwijzen, waaronder iDEAL, Bancontact en Sofort Banking. Mensen kunnen als gast of met een klantaccount bestellen. Wanneer ze een account willen hebben moeten ze zich eerst registreren.

Verzendinformatie

Voor verzending wordt samengewerkt met PostNL dat ervoor zorgt dat de pakketjen bij klanten worden geleverd. Bestellingen voor 18:00 uur geplaatst worden meestal binnen 3 werkdagen geleverd. De kosten voor verzending bedragen €6,95 en de producten worden op het adres bezorgd dat tijdens het bestelproces is doorgegeven. Als de klant niet thuis is zal het pakket naar de buren en wanneer zij ook niet thuis zijn zal het pakket nog een keer aangeboden worden.

Retourneren

Mensen die afzien van de aankoop kunnen een retour in gang zetten. Er is een retourtermijn van 14 dagen waarin ze hun besteld product mogen terug sturen. De klant moet zich hierbij wel aan de retourvoorwaarden houden zoals het product niet beschadigd mag zijn en de verpakking ongeopend.. Het bedrag dat voor de aankoop is betaald, wordt binnen 14 dagen teruggestort.

Klachten

Om klachten te voorkomen wordt er aangeraden bij ontvangst van het product te controleren of er eventueel tekortkomingen zijn. Als dit wel het geval is moet dit binnen twee maanden doorgegeven worden aan de onderneming. Na het versturen van de klacht zal deze organisatie er op een adequate manier op reageren en een oplossing voorsuggesten die voor beide partijen vruchtbaar is. Mocht dit niet het geval zijn, kan er een klacht gedaan worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Klantervaringen

Als je al bekend bent met Swisscib en deze voedingssupplementen al hebt gebruikt, willen we graag weten wat jouw ervaring is geweest. Heb je baat gehad bij de supplementen? Hoe vond je het bestelproces? Laat het weten via een review op deze website.

Conclusie

Swisscib is een leverancier van Zwitserse voedingssupplementen die over de hele wereld worden geleverd. Tegen een betaalbare prijs kan je deze supplementen bestellen via de website of als gast of als klantaccount. Als je hieraan twijfelt of je gebruik van deze producten wilt maken, kun je beoordelingen lezen op Reviewspotter die objectief en onafhankelijk zijn geschreven. Als je iets bestel bij Swisscib is het verstandig om bij het ontvangen te checken of er tekortkomingen zijn. Mocht de klant niet tevreden zijn over de producten van Switzerland, kan er een retour aangevraagd worden, maar de meeste klanten zullen tevreden zijn over de kwaliteitsproducten die ze hebben ontvangen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Swisscib teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Swisscib

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Swisscib? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Swisscib achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *