Timfit Ervaringen

Timfit: je beste keuze voor uitgebalanceerde maaltijdvervangers

Timfit is een bedrijf dat maaltijdvervangers aanbiedt die gemaakt zijn met een unieke SX-5 mix met een uitgekiende dosering. Timfit biedt maaltijdshakes, voedingssupplementen en accessoires aan die worden gebruikt voor de maaltijden. De producten van TimFit zijn voedzaam, goedkoop en eenvoudig klaar te maken. Wat is er dus zo bijzonder aan TimFit?

Timfit heeft haar producten ontwikkeld op basis van de gezondheidsprocessen van de mensheid. Door de uitgebalanceerde mix aan ingrediënten kan je afvallen, je energie verhogen en je spieren op een natuurlijke manier ondersteunen. De maaltijden zijn op basis van mager vlees of vis en groenten, waardoor je weinig vet en koolhydraten binnen krijgt. Hierdoor worden vetzuren in het lichaam geweerd en worden de spieren goed verzorgd.

Producten die je kunt bestellen bij Timfit

Bij Timfit kun je producten kopen zoals maaltijdshakes en voedingssupplementen. Er staat een ruim assortiment klaar van smaken zoals vanillesmaak, aardbeiensmaak, banaansmaak, chocoladesmaak en cappuccinosmaak. Verder heb je ook heerlijke afslank supplementen en afslankkuren. Er staan ook artikelen op het gebied van spieropbouw, vetstofwisselaars, spier en vetbalans en afslankdruppels. Daarnaast kun je ook een proefpakket bestellen van maaltijden, shakebeker en lekkere recepten.

Services

Timfit heeft een wettelijk bepaald herroepingsrecht bij het levering van producten. Dat houdt onder andere in dat consumenten bij de aankoop van producten gedurende minstens veertien dagen de mogelijkheid hebben de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Draag bij aan klantenbeleving en brandenstaat door review achter te laten. 

Klantenservice

Bezit je vragen? Timfit zorgt ervoor dat je dat zo snel mogelijk beantwoord krijgt. In het geval van vragen kun je terecht bij de klantenservice. Er is online een contactformulier die je kunt gebruiken, je kunt ook mailen naar info@timfit.com, gebruikmaken van de chatfunctie of bellen via telefoonnummer 020 893 22 89.

Heb jij ervaring met Timfit?

Indien jij al klant bent bij Timfit of maaltijdvervangers aankoopt bij dit bedrijf. Jouw mening is van groot belang voor anderen die op zoek zijn naar de perfecte maaltijdvervanger. Laat een review achter bij Reviewspotter. Door de reviews van klanten kun je een goed beeld krijgen over de producten die het bedrijf aanbiedt. Je kunt hierdoor een gerichtere keuze maken waar je je aankoop zal doen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Timfit teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Timfit

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Timfit? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Timfit achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *