Totalbodyshop Ervaringen

Wat is Totalbodyshop?

Totalbodyshop is een bedrijf gevestigd in Emmen dat zich richt op mensen die resultaten, gezondheid en welzijn hoog in het vaandel hebben staan. Het bedrijf stelt dat ze onderscheidend bezig zijn zoals voorbeeld het verkopen van exclusieve kwaliteitsproducten. In de webwinkel van Totalbodyshop vind je onder andere eiwitpoeder, creatine en andere supplementen die mensen kunnen helpen om meer kracht te ontwikkelen.

Bestellen bij Totalbodyshop

Volgens de medewerkers van Totalbodyshop is het simpel om een bestelling te doen en te verzenden. Ieder product kan in je winkelmand worden geplaatst, zodat je precies weet wat je wilt bestellen. Bestellingen van meer dan €50,- worden gratis bezorgd, bestellingen van minder dan €50,- ken de verzendkosten in rekening gebracht van €5,-. Bestellingen die gedaan worden voor 16:30 uur worden diezelfde dag nog verzonden. Ben je niet thuis wanneer je bestelling wordt bezorgd? De postbode zal je een code achterlaten die je kunt gebruiken om je bestelling op een ander adres of bij het PostNL afhaalpunt op te halen.

Klantenservice bij Totalbodyshop

Mocht je na het plaatsen van je bestelling een klacht hebben, dan kun je gebruik maken van de klachtenregeling bij Totalbodyshop. De klantenservice geeft aan dat het in eerste instantie het beste is om je klacht kenbaar te maken d.m.v. een e-mail. Als dit niet tot een oplossing leidt, kun je je geschil doorgeven aan de Stichting Webwinkelkeur, of doorgeven aan de Europese Commisie die je klacht kunnen behandelen via hun ODR Platform.

Klantervaringen bij Totalbodyshop

Wat zijn de ervaringen van mensen die een bestelling hebben gedaan bij Totalbodyshop? Heb je tevredenheid uitgesproken over de producten van Totalbodyshop? De medewerkers van dit bedrijf helpen je goed in elke situatie? De gebruikers van Reviewspotter waarderen het zeer als je je ervaringen bij Totalbodyshop deelt op deze pagina.

Conclusie

Totalbodyshop is een bedrijf dat consumenten helpt om meer kracht te ontwikkelen door supplementen in een online shop verkopen. Het bedrijf hanteert een simpel bestel- en verzendproces en biedt klanten een betrouwbare klantenservice bij eventuele klachten. De klantervaringen van Totalbodyshop zijn hoog gewaardeerd, maar als consument is het altijd verstandig te controleren welke ervaringen er mogelijk bekend zijn.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Totalbodyshop teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Totalbodyshop

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Totalbodyshop? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Totalbodyshop achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *