Vitadvice.nl Ervaringen

Wat is Vitadvice?

Vitadvice is een online vitamine- en supplementenwinkel met een uitgebreid assortiment. Doelgroep zijn iedereen die bewust wil leven en eten. De producten kunnen binnen een aantal stappen online besteld worden. Je kunt kiezen uit afslankmiddelen, biologische voedingsmiddelen en superfoods. Er zijn diverse betaalmethodes voorhanden, waaronder iDEAL, PayPal en creditcard. Er wordt informatie gegeven over partners en websites waarvan Vitadvice producten verkoopt.

Leveringsinformatie

Vitadvice stuurt een bevestiging van de order die is geplaatst per e-mail. De producten worden binnen een timeframe van 2-3 dagen geleverd. Er worden alleen op werkdagen de bestellingen afgeleverd. Verzending binnen Nederland kost € 5,95. Er wordt geen verzendkosten in rekening gebracht als laatste bestelwaarde meer dan € 70,- is. DHL is verantwoordelijk voor de leveringen bij dit bedrijf.

Klachtenafhandeling

Medewerkers van Vitadvice willen kwalitatief goede producten aanbieden tegen scherpe prijzen. Er wordt een klantenservice aangeboden die klanten helpt bij het oplossen van vragen en klachten. Het verzoek is om een klacht in te dienen bij medewerkers. Ze stellen te allen tijde binnen 24 uur te reageren.

Retouren

Bij het bedrijf Vitadvice is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Hiervoor is eerst toestemming van ze nodig. Een retour aanmelden kan via een mailtje naar shop@vitadvice.nl waarin je het ordernummer en reden van retournering incluut. Het retourneringsproces dient binnen 14 dagen af te ronden. Retourzendingen moeten in originele staat verstuurd worden in een goed verpakking.

Klantervaringen

Vitadvice vraagt klanten om hun ervaringen en feedback te delen op het platform Reviewspotter. Daarmee help je mee om Reviewspotter het grootste bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews te blijven. Als je iets hebt aangeschaft bij Vitadvice ben je reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Heb je baat gehad bij de aangeschafte producten? Geef je ervaringen door en laat anderen daarvan meeprofiteren.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Vitadvice.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Vitadvice.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Vitadvice.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Vitadvice.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *