VitaePro Ervaringen

Inleiding VitaePro

VitaePro is een voedingssupplement dat door VitaeLab wordt geproduceerd, ontwikkeld en verkocht. Dit bedrijf is gevestigd in Noorwegen en maakt deel uit van het Noorse bedrijf NutraQ. Het bedrijf dat is gespecialiseerd in supplementen is in 2002 opgericht met als doel klanten de beste voedingssupplementen te leveren. Op de website van het bedrijf wordt uitvoerig ingegaan op de ingrediënten die worden gebruikt, garantie, klachten en herroeping.

Ingrediënten VitaePro

VitaePro bevat verschillende ingrediënten die voor de kwaliteit van het product staan. Onder andere worden er omega-3-verzuren gebruikt. Deze worden geleverd door een bedrijf dat is gecertificeerd. VitaePro maakt gebruik van uitsluitend schone, traceerbare en veilige ingrediënten. Alleen de beste ingrediënten worden uitgekozen voor gebruik. Dit om ervoor te zorgen dat de klanten altijd kunnen rekenen op een hoge kwaliteit.

Garantie, klachten en herroeping

Voor VitaePro geldt een garantie in overeenstemming met toepasselijk recht. Dit betreft de conformiteit van de goederen, samen met het feit dat de artikelen vrij dienen te zijn van gebreken. De garantie is geldig tot de houdbaarheidsdatum zoals staat vermeld op de verpakking. Om een gebrek te melden dient de koper dit binnen twee maanden na constatering te doen. Alle kosten inclusief verzendkosten die gemaakt worden om het gebrek te herstellen worden door NutraQ vergoed. Mocht NutraQ er met de klant niet uit komen, dan zijn er protocollen om een klacht in te dienen bij het portaal Onlinegeschillenbeslechting van de Europese Commissie.
Bij het herroepingsrecht is het zo dat er geen opgave van redenen opgegeven dient te worden. Dit recht geldt gedurende 14 dagen na ontvangst van de producten.

Contact opnemen met de klantenservice

Klanten kunnen verschillende manieren gebruiken om contact op te nemen met de klantenservice van VitaePro. Er kan telefonisch contact opgenomen worden met het nummer: 0800 383 8003. Ook kan er een e-mail worden verstuurd naar klantenservice@vitaelab.nl. Binnen 1 werkdag ontvangt de klant een reactie op het verzonden bericht. Tevens kan er een brief worden verstuurd naar het adres postbus 8807, 1006 JA Amsterdam. Er wordt aanbevolen om dit doormiddel van aangetekend briefpost te doen om verzekerd te zijn van de ontvangst.

Klantervaringen VitaePro

Op verschillende manieren worden de klantervaringen van VitaePro gedeeld. Via Reviewspotter kunnen klanten van VitaePro een review schrijven over hun ervaring bij dit bedrijf. Ook is het mogelijk om online forums te bezoeken waar mensen hun ervaringen delen. Hiermee kunnen andere consumenten hun voordelen eruit halen. Ook als klant vind het team van VitaePro het belangrijk dat klanten tevreden zijn. Daarom worden er klanttevredenheidsonderzoeken gehouden. Hierbij wordt er gevraagd naar mening over de kwaliteit van de producten, de service en de levering van het bedrijf. Zo kunnen klanten zich gehoord voelen en zijn hun problemen zichtbaar voor de organisatie. Op deze manier kan VitaePro zich verbeteren bij het bedrijf en is er meer ruimte voor klantervaringen die klanten tevreden stellen.

Conclusie VitaePro

VitaePro streeft ernaar dat klanten de beste voedingssupplementen krijgen. Met verschillende protocollen, garantie, klachten en herroeping, biedt VitaePro de klant de gewaarborgde kwaliteit die deze verdient. Er wordt gebruik gemaakt van alleen de beste ingrediënten voor gebruik in het product. Verder zijn er verschillende contactmogelijkheden met klantenservice zoals telefonisch, email en brief per post. Al deze mogelijkheden bieden een verhoogde klantgerichtheid voor VitaePro. Reviews, forums en klanttevredenheidsonderzoeken geven klanten de mogelijkheid om hun mening te delen. Op deze manier kunnen klanten gehoord worden en hiermee hopelijk hun problemen oplossen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen VitaePro teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met VitaePro

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over VitaePro? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over VitaePro achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *