VitaminenOpRecept Ervaringen

Vitaminen op Recept: Wat is het?

Vitaminen op Recept is een Nederlandse organisatie die gespecialiseerd is in het aanbieden van voedingssupplementen en vitamines. Op de website worden verschillende productgroepen aangeboden, waaronder multivitaminen, nachtrust, probiotica, supplementen, toebehoren, vitaminen en mineralen. Alle producten zijn verpakt in kleine verpakkingen die voldoende voorraad bieden voor bijna een jaar. Bovendien zijn de verpakkingen klein genoeg om door de brievenbus te passen. Op de website worden een aantal voordelen geboden, waaronder het feit dat er bij een minimale bestelwaarde van €20 geen verzendkosten hoeven te worden betaald. De website belooft een correcte service en garantie voor de kwaliteit van de producten.

Hoe worden de producten geleverd?

Als je een bestelling plaatst kun je kiezen uit verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, Visa en SEPA. Als je achteraf wilt betalen kun je het bedrag overmaken op het rekeningnummer dat op de factuur bij je pakket staat. Alle prijzen zijn inclusief verzend- en administratiekosten en btw. Bestellingen worden binnen 24 uur verzonden vanuit het magazijn in Nederland en de bezorging wordt gerealiseerd door partner Bpost. In de meeste gevallen kun je je bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen thuis verwachten. Als het formaat van je bestelling te groot is voor de brievenbus wordt deze door een bezorger bij je thuis afgeleverd.

De klantenservice van Vitaminen op Recept

Het bedrijf stelt dat de klantenservice altijd bereid is je klacht op te lossen wanneer je met een probleem zit. Als je contact wil opnemen met de klantenservice kan je dat op verschillende manieren doen. Je kunt een e-mail sturen of bellen naar de klantenservice. Wanneer je een klacht hebt trek je het beste contact op met Thomas Verduin, de manager van de klantenservice. Deze is te bereiken via het volgende adres: Vitaminen op Recept, t.a.v. Thomas Verduin, Antwoordnummer 1672, 2000 VC HAARLEM. Als jullie er samen niet uitkomen kan je de klacht doorsturen naar de Stichting Webshop Keurmerk. Zij zullen er samen met je naar zoeken naar een oplossing.

Klantenservaringen en beoordelingen

Ben je al klant bij Vitaminen op Recept? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen! Heb je de producten gebruikt en bevalt de kwaliteit? Tevreden over de prijs? Ga je het bedrijf in de toekomst nog eens benaderen? Laat je beoordeling achter zodat anderen er ook wat aan hebben! Als je er met Vitaminen op Recept niet uitkomt dan kan je contact opnemen met de Stichting Webshop Keurmerk. Misschien is de oplossing daar te vinden.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen VitaminenOpRecept teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met VitaminenOpRecept

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over VitaminenOpRecept? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over VitaminenOpRecept achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *