Yfood.nl Ervaringen

Wat is Yfood.nl?

Yfood.nl verkoopt complete en gezonde voedselopties in een drankje, poeder of reep. Het bedrijf beweert dat hun producten alles bevatten wat jouw lichaam nodig heeft. Ze beweren dat de producten ideaal zijn voor mensen die lange, hectische werkdagen hebben en weinig tijd hebben om gezonde voeding binnen te krijgen. Het bedrijf is opgericht door Ben en Noël, twee voormalige werknemers in de financiële sector die gezonde voedingwilden kopen en klaar maken.

Stukje geschiedenis

Ben en Noël kijken terug op hun tijd in de financiële sector als ze veel fastfood aten en zich daarna elke keer ellendig voelden. Tijdens hun zoektocht naar een oplossing, begonnen ze aan Yfood.nl, dat ze direct als een veelbelovend bedrijf behandelden. De twee namen ontslag bij hun oude baan en startten Yfood.nl om gezonde voedselopties voor iedereen toegankelijk te maken.

Yfood Bar

De Yfood Bar is een van de producten die je via Yfood.nl kunt kopen. Volgens Yfood.nl heeft de reep dezelfde voordelen als hun dranken. Elk product bevat voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Deze voedingsstoffen zouden je een geweldig gevoel geven zonder dat je -s middags een energiedip krijgt. Elk reep weegt 75 gram en bevat 250 calorieën. Een reep is genoeg als een kleine snack tussen de maaltijden door.

Handige weetjes

Als je iets bij Yfood.nl bestelt en betaalt, kun je dat op verschillende manieren doen. Ze accepteren IDeal, Bancontact, PayPal, Sofort, creditcard and bankkaart, Amazon Pay en Apple Pay. Daarnaast kun je bij het bedrijf ook verschillende abonnementen afsluiten. Je kunt een abonnement kopen zonder dat deze aan een minimale looptijd verbonden is; het bedrijf is flexibel met betrekking tot deze zaken. Als je iets bestelt, wordt het pakket meteen met DHL verzonden. Als het pakket is verstuurd, ontvang je een e-mail met een specifieke code waarmee je je bestelling kunt volgen. Yfood.nl verzendt naar bijna alle landen binnen de Europese Unie. Als je land er niet bij staat, kun je contact opnemen met de klantenservice.

Wat zijn de klantervaringen?

Als je al eerder bestellingen bij Yfood.nl hebt geplaatst, horen we graag wat je er van vond. Je ervaringen met betrekking tot het bedrijf, de prijzen, het eten en de deliveryservice delen kan helpen om een objectief en onafhankelijk beeld te krijgen van het bedrijf. Jouw ervaringen op deze pagina kunnen anderen helpen om al dan niet voor het kopen van producten bij Yfood te kiezen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Yfood.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Yfood.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Yfood.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Yfood.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *