123opzeggen.nl Ervaringen

Hoe werkt de opzegservice van 123opzeggen.nl?

Klaar met dat abonnement en zin om je daarvan af te melden? Maar weet je niet precies hoe je een opzegbrief opstelt? Misschien is een opzegservice zoals die van 123opzeggen.nl dan wel handig. Maar hoe betrouwbaar is deze dienst? Wij vragen de consument daarom naar hun ervaringen. Lees hieronder verder voor meer informatie.

123opzeggen.nl is een website die jou helpt met het opzeggen van abonnementen, contracten en automatische incasso’s. Zij doen dit in opdracht van jou. Er is al een opzegbrief opgesteld voor meer dan 3000 organisaties. Dit kan dus ook voor jouw sportabonnement, zorgverzekering of energieleverancier zijn. Je hoeft alleen de naam van het bedrijf in te vullen en je gegevens op te geven. De opzegbrief wordt meteen automatisch gemaakt en opgestuurd. Er zijn 3 verzendopties; standaard, spoed of aangetekend.

De opzegbrief zelf is gratis, maar er zitten wel verzendkosten aan verbonden. Standaard versturen per post kost €2,95, spoed versenden per post €4,95, en via aangetekende verzending €11,95. Er kan worden betaald met iDEAL en PayPal.

Heb je vragen? Je kunt contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar Support@123opzeggen.nl. De klantenservice is maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 16:30 uur beschikbaar en op zaterdag en zondag gesloten. Ook kun je schriftelijk contact zoeken door een brief te sturen naar Postbus 9513, 9703 LM, Groningen.

Klachten kunnen worden gemeld via het klachtenformulier. Binnen 14 kalenderdagen krijg je hier antwoord op, inclusief eventuele oplossingen. Heb jij al gebruik gemaakt van 123opzeggen.nl? Laat ons weten wat je ervan vindt! Wil je liever eerst verschillende bedrijven vergelijken? Ook dat kan. Als je de opzegservice toch gebruikt hebt, vergeet dan niet je eigen review achter te laten.

Misschien is het ook goed om je te verdiepen in de regels voor het opzeggen van abonnementen? Bekijk het hier bij Reviewspotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen 123opzeggen.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met 123opzeggen.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over 123opzeggen.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over 123opzeggen.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *