123Wonen Ervaringen

Reviewspotter: 123Wonen

De Nederlandse huurmarkt is een uitdaging om doorheen te navigeren, zowel voor verhuurders als voor huurders. Er is veel aanbod, maar de verwachtingen zijn groot. Verhuurders en huurders willen beiden de beste prijs en daarom kan de hulp van een verhuurmakelaar soms nodig zijn. Daarom is 123Wonen er om huurders en verhuurders te helpen. Ze bieden een groot aanbod huurhuizen en kunnen sponsoren met geschikte huurders. Maar hoe betrouwbaar is 123Wonen? Hier kun je de reviews en beoordelingen van echte klanten vinden om het antwoord te achterhalen.

In 2013 begon 123Wonen met een klein kantoor, maar sinds 2017 hebben ze 26 vestigingen verspreid over heel Nederland, waaronder vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Zwolle, Nijmegen, Eindhoven en Groningen. Ze werden in 2017 tweede in de Pararius top 25 van verhuurmakelaar ketens in Vastgoed Magazine. Hun missie is om kwalitatief hoogstaande huurhuizen te verhuren aan eerlijke kandidaten om zowel verhuurder als huurder tevreden te stellen.

Diensten van 123Wonen

Voor de verhuurder biedt 123Wonen de mogelijkheid om alle kennis van het bedrijf te benutten. Ze helpen bij het zoeken naar een geschikte huurder door screenings uit te voeren en de kredietwaardigheid van een huurder te checken. Als er een huurder is gevonden, wat 123Wonen binnen 2 weken zegt te kunnen, dan helpen ze bij het opstellen van een huurcontract. Voor huurders staat er een ruim aanbod huurhuizen, met de mogelijkheid om te kiezen tussen kaal huren, gemeubileerd huren of gestoffeerd huren. Bovendien bieden ze gratis inschrijving voor iedere huurder die van hun diensten gebruik maakt.

Klachten over 123Wonen

Voor iedereen die klachten heeft over 123Wonen is er een speciale online klachtenformulier op hun website. Daarnaast is er ook direct contact mogelijk met één van de vestigingen. Voor elke vestiging staan adres, telefoonnummer en e-mailadres op de contactpagina. Er is ook een apart online formulier voor eventuele vragen of opmerkingen, en als je uitgebreidere vragen hebt kan je mailen naar franchise@123wonen.nl of bellen met nummer 088-7009900. Ook is 123Wonen bereikbaar via Social Media op Twitter.

Wat vind jij van 123Wonen?

Heb jij jouw huis verhuurd bij 123Wonen? Laat andere verhuurders weten wat jouw ervaringen waren met het bedrijf. Of heb jij misschien een huis gehuurd via 123Wonen? Laat dan een review achter voor andere huurders die nog twijfelen. Goed of slecht, we willen het allemaal horen! Ben je van plan om een huis te huren of verhuren via 123Wonen? Lees dan eerst even reviews en beoordelingen over de ervaringen van echte klanten.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen 123Wonen teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met 123Wonen

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over 123Wonen? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over 123Wonen achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *