2checkout Ervaringen

2checkout

Ben je op zoek naar een bedrijf met een online betaalservice, waarbij zij producten en diensten aanbieden? Dan kan 2checkout de juiste uitkomst zijn. Check op Reviewspotter de objectieve en onafhankelijke beoordelingen over 2checkout.

Wat is 2checkout?

2checkout richt zich op het verzorgen van een online betaalservice, waarbij diverse producten en diensten omheen worden aangeboden. Ze stellen zich ten doel digitale betalingen van kopers en abonnees over de hele wereld maximaal te verbeteren.

Oprichters

De vier drijvende krachten achter 2checkout zijn Alex Hart, Erich Litch, Gregor Morela en Christopher Wassenaar. Hart heeft meer dan 25 jaar ervaring met betrekking op betaalservices en softwarebedrijven, waaronder President & CEO van het beursgenoteerd Official Payments. Litch heeft ervaring in leiderschap, commerciële productgroei en diensten bij softwarebedrijven. Morela heeft bijna twintig jaar ervaring bij 2Checkout en is verantwoordelijk voor HR en financiële zaken. Ten slotte is Wassenaar verantwoordelijk voor Global Risk, Compliance en Legal bij 2checkout.

Geschiedenis

De geschiedenis van 2checkout gaat ver terug, omdat de oprichters oorspronkelijk deel uitmaakten van GECAD GROUP, waar ze antivirus programma’s ontwikkelde en software wereldwijd verkochten. De ervaring die toen is opgedaan is later ingezet bij 2checkout.

Producten en diensten

Naast de online betaalservice worden er ook andere producten en diensten aangeboden, die in verschillende categorieën zijn ingedeeld, zoals ‘Monetization Platform’, ‘2Sell’, ‘2Subscribe’ en ‘2Monetize’. Ook zijn er verschillende oplossingen, zoals ‘By Business Type’, ‘By Role’ en ‘Why 2 checkout’.

Wetenswaardigheden

2checkout is internationaal erkend voor zijn bedrijf, producten en cultuur, en heeft meerdere prijzen gewonnen. Het bedrijf stelt een hoge prioriteit voor veiligheid en betrouwbaarheid, en biedt support op verschillende manieren, waaronder 24/7 via een online ticketing systeem.

Klantervaringen bij 2checkout

Heb jij klantervaringen met 2checkout? Deel dan jouw objectieve en onafhankelijke opinie over het bedrijf op Reviewspotter. Hoe heb jij gebruik gemaakt van 2checkout? Kunnen anderen jouw aanbevelen? Is de samenwerking gestart met een goed gevoel, en houdt het dat? Door jouw meningen te delen help je mensen met een verstandige keuze te maken en bied je bedrijven de kans zich te verbeteren.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen 2checkout teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met 2checkout

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over 2checkout? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over 2checkout achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *