360 Escape Ervaringen

360 Escape: Wat is er bekend over dit platform?

Ben je nieuwsgierig naar leuke online activiteiten? Misschien kan de online escape room van 360 Escape jou op het juiste spoor zetten. Kijk eens bij Reviewspotter wat er bekend is over dit platform. Alle beoordelingen die je leest, zijn onafhankelijk en objectief geschreven.

360 Escape is een online escape room, waar families, vrienden en collega’s samen naar een 360 graden virtuele omgeving kunnen om spelletjes te spelen. Het platform is onderdeel van het bedrijf Reality Events B.V. uit Rijswijk en heeft games beschikbaar voor een breed publiek. Vrienden en familieleden kunnen samenkomen om speciale ontsnappingsspellen te spelen, het kan vanaf het eigen huis, op de bank of achter een bureau. Ook voor zakelijke doeleinden bestaan er mogelijkheden. De escape room kan dienen als manier om het teamwerk te verbeteren, of als het extra gezellig aan toe te voegen aan feesten. Prijzen en toernooien kunnen worden georganiseerd om zien wie de beste is.

Voor elke locatie bestaan er spellen die gespeeld kunnen worden. Hoewel de escape room toegankelijk is voor jongere spelers is het aangeraden dat er altijd volwassenen aanwezig zijn. Naast een maximale aantal van 6 spelers, zijn er geen verdere tijdsloten en is er geen afspraak nodig om te starten met een spel. Er zijn veel computerspellen die verborgen objecten zoeken of puzzels oplossen, deze games hebben inspiratie gehaald uit vele genres, waardoor ook andere liefhebbers ervan overtuigd zijn dat ze het uiterste uit zeelf zullen halen. De spellen vereisen veel teamwerk, hoewel er verschillende moeilijkheidsgraden bestaan duurt een spel meestal zo’n 90 minuten, waarbij er veel nagedacht en gepuzzeld moet worden.

Het kopen van codes op de website stelt je in staat meteen te beginnen met het spel. Nadat je het spel hebt, vervalt de code en is er geen terugvordering meer mogelijk. Om de beste ervaring te garanderen, zijn er verschillende videocommunicatie platforms en in-videochat beschikbaar. Indien er hulp nodig is, is er een automatisch hintsysteem dat gebruikt kan worden. Let op, iedere hint kost kostbare tijd. Ook is het mogelijk om te pauzeren, waarna je later verder kan gaan. Aan het einde van het spel kan de tijd bekeken worden en zijn er live scoreborden beschikbaar. Verder is er een voorproefje beschikbaar, je moet je hiervoor wel inschrijven om de link te ontvangen.

Heb je al eens een spel gespeeld in de online escape room? Deel dan je ervaringen en je bevindingen met ons! Wat vond je ervan? Is dit leuk om te doen met vrienden, familie en/of collega’s? Ga je hier vaker spelen? We waarderen het enorm als je je mening en visie deelt via een beoordeling op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen 360 Escape teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met 360 Escape

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over 360 Escape? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over 360 Escape achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *