365 Dagen Succesvol Ervaringen

365 Dagen Succesvol

Zoek jij de juiste route naar een gelukkig leven? En wil je progressie boeken in je persoonlijke leven? Dan is het platform ‘365 Dagen Succesvol’ iets voor jou. Bekijk via Reviewspotter wat de ervaringen zijn met deze organisatie.

Wat is 365 Dagen Succesvol?

‘365 Dagen Succesvol’ stelt dat ze een locatie bieden waar persoonlijke groei en verbinding centraal staat. Ze richten zich op dromers én doeners. Ze geloven dat de tijd een rol speelt in de levens van mensen. Volgens deze onderneming is het beter om te doen wat je echt leuk vindt in plaats van een onzekere baan, stress of slechte relaties. Ze menen dat leven iets is wat je kunt leren en dat geluk mag worden aangeleerd. Daarom stellen ze tot hun missie om van Nederland een gelukkig land te maken. En ze willen je daar graag bij helpen met hun masterclasses, evenementen en trainingen. Daarnaast hebben ze ook een meditatie app en een ‘Mircacle Roadmap’. ‘365’ is opgericht door Arjan Vergeer en David de Kock en is een steeds groeiende community.

Verschoven diensten

Op hun website staan verschillende programma’s en trainingen beschreven. Er zijn verschillende cursusprogramma’s beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling, geld, werk, mentale gezondheid, liefde en relaties. Zo is er ‘Tribe’, een onderdeel dat zich richt op mensen die ondernemen. Je kunt er bijvoorbeeld tools leren voor een goed ondernemerschap. Daarnaast is er ook het ‘Diamond Jaarprogramma’. Dit is een bijzonder programma bestaande uit een combinatie van offline en online activiteiten. Alles vindt plaats midden in de natuur en er zal jaar lang worden gereisd. Zo kan je erachter komen waar je naar toe wilt in je leven. Verder staan er nog meer gratis masterclasses waar je je voor kunt aanmelden, die gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten duren. Tevens is er de ‘Miracle Roadmap’, een programma bedoeld om mensen te helpen hun leven naar een hoger niveau te tillen.

Klantervaringen

Heb jij al ervaring bij ‘365 Dagen Succesvol’? Wereldwijd zijn wij benieuwd naar jouw mening over hun diensten! Heb je voordeel gehad bij deze onderneming? Of heb je plannen om in de toekomst gebruik te maken van hun aanbod? Zou je andere mensen adviseren om met ‘365 Dagen Succesvol’ in zee te gaan? Laat dan je ervaring achter via een review op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen 365 Dagen Succesvol teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met 365 Dagen Succesvol

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over 365 Dagen Succesvol? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over 365 Dagen Succesvol achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *