99designs Ervaringen

99designs Review: Bekijk hier wat klanten ervan vinden!

Wanneer je op zoek bent naar professioneel web- of grafisch ontwerp, of misschien wel een logo voor je bedrijf, dan zou 99designs iets voor jou kunnen betekenen. Lees hier op deze pagina van Reviewspotter welke ervaringen klanten hebben met 99 designs. Wat is het bedrijf?

99designs is een bedrijf dat gevestigd is in Melbourne, Australië en dat een platform biedt voor het verbinden van grafisch ontwerpers en klanten. In 2008 opgericht, heeft het bedrijf ook een kantoor in Oakland, Californië, Verenigde Staten. Ze bieden op maat gemaakt logo design aan, evenals web- en grafisch ontwerp, om er maar een paar te noemen.

Hoe werkt 99designs?

Het bedrijf belooft prachtig design te kunnen creëren dankzij hun wereldwijde community van professionele designers. Mocht je toch hulp nodig hebben bij het proces, dan kan je een afspraak maken met hun design experten. Als je project klein is, dan kan het relatief snel gerealiseerd worden, maar bij grotere projecten zal het wat meer tijd in beslag nemen. Er worden flexibele prijzen gerekend voor ieder budget: logo designs beginnen vanaf €269,-.

Om te beginnen, moet je een categorie uitkiezen waarin je project valt. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om feedback te geven aan ontwerpers die aan je project werken. Je kunt dit op veel manieren doen, met behulp van de door het bedrijf gecreëerde tools, maar ook door openbare opmerkingen te plaatsen in het berichten gedeelte van het project.

100% Geld-Terug-Garantie

Ben je niet tevreden met de resultaten? Niet getreurd, 99designs biedt iedereen een 100% geld-terug-garantie aan. Om een terugbetaling aan te vragen, moet je bellen met het telefoonnummer van de website en je gegevens verifiëren. Let wel: je dient binnen 60 dagen na betaling een terugbetaling aan te vragen. Mocht je onverwacht twijfelen over je keuze, aarzel dan niet om de hulp van 99designs in te schakelen. Zij bieden je dan de juiste hulp en adviezen.

Merkgidsdocument & 1-op-1 projecten

Bij 99designs is het mogelijk om je logo-ontwerp te verrijken tot een merk. Aan het einde van de logo-ontwerpwedstrijd kunnen klanten een ‘brand guide’ aanschaffen, gemaakt door een ervaren ontwerper. Verder kan je ook meedoen aan 1-op-1 projecten. Dit is een perfecte manier om een scherp ontwerp gerealiseerd te krijgen. Je kunt feedback geven en commentaar en alle communicatie over het project wordt op één plek bewaard. Ondertussen kun je je ontwerper betalen met behulp van het 99designs betalingsplatform.

Wat zijn de klantervaringen?

Heb jij al eens een bestelling gedaan bij 99designs? Hoe ben je hierop tevreden? Zijn de medewerkers van 99designs in staat geweest om je goed te helpen? Wat is jouw advies aan anderen over 99designs? Wil je in de toekomst nog een keer een samenwerking met hen starten? De bezoekers van Reviewspotter waarderen het zeer als je je visie over dit bedrijf met hen deelt.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen 99designs teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met 99designs

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over 99designs? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over 99designs achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *