ABBYY Ervaringen

ABBYY OCR Software – Wat Klanten Ervan Vinden

Ben je op zoek naar een organisatie die gespecialiseerd is op het gebied van optische tekenherkenningsoftware? Wellicht is ABBYY Software iets voor jou. Lees in dit artikel van Reviewspotter wat de ervaringen zijn van klanten die de producten en oplossingen van ABBYY gebruiken.

Wat is ABBYY

ABBYY is een bedrijf dat commerciële software levert voor optische tekenherkenning, ook wel OCR genoemd. Op dit moment worden de volgende softwareproducten door ABBYY aangeboden: de ‘Vantage’, ‘Timeline’, ‘Finereader’, ‘Flexicapture’ en meer. ABBYY is een wereldleider op het gebied van Digital IQ en hun oplossingen stellen mensen in staat om digitale vaardigheden optimaal te gebruiken om proceswrijving te verminderen en om meer waarde uit bedrijfsinhoud te halen.

Software Verplaatsen

Mocht je je ABBYY software naar een andere computer willen verplaatsen, heb je het serienummer van de activeringssleutel nodig. Als je de ‘boxed version’ hebt gekocht, kun je het serienummer vinden op een kaart in de cd-hoes. Ga je voor de downloadversie van het programma, dan krijg je het serienummer in de bevestigingsmail na aankoop. Verwijder eerst het programma van de computer waarop het oorspronkelijk was geïnstalleerd, voordat je het op een andere computer installeert. Je kunt het programma met het serienummer van je exemplaar activeren. Als het programma wordt geleverd waarbij de automatische activering is geblokkeerd, dien je een verzoek tot ondersteuning in.

ABBYY Scanners

Wil je weten welke scanners er worden ondersteund door FlexiCapture? ABBYY FlexiCapture wordt ondersteund door TWAIN-, ISIS- en WIA-compatibele scanapparaten. Je kunt populaire modellen zoals van Avision, Brother, Canon, Epson, Fujitsu, HP, Kodak en vele andere vinden. ABBYY kan echter niet garanderen dat een scanner volledig compatibel is met hun softwareproducten. Daarom kan het bedrijf ook geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor commerciële schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie. Neem contact op met de technische ondersteuning als je je scanapparaat niet kunt laten werken met een ABBYY product.

Fototips

ABBYY geeft tips voor het maken van foto’s die geschikt zijn voor herkenning. Zorg ervoor dat de tekst voldoende verlicht is en dat de tekstregels parallel zijn aan de bovenrand van je scherm. De afstand tussen je scherm en de tekst moet tussen de 15 en 30 centimeter zijn. Als je je telefoon dichter dan 15 centimeter bij de tekst houdt, kan de kwaliteit soms wazig worden. Kies verder voor standaardlettertypen en houd je telefoon stevig vast totdat de foto is gemaakt.

Klantervaringen

Heb jij een bestelling gedaan bij ABBYY? Wat zijn je ervaringen met de software producten en software oplossingen? Heb je hulp gehad van de medewerkers? Als je aan anderen een advies zou moeten geven, wat zou je dan adviseren? Denk je dat je in de toekomst meer software bij ABBYY gaat gebruiken? Reviewspotter waardeert het als je je ervaringen deelt over dit bedrijf.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen ABBYY teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met ABBYY

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over ABBYY? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over ABBYY achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *