Acronis Ervaringen

Acronis, het technologiebedrijf dat de standaard zet in cyberbeveiliging

Kijk jij voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in technologie? Wat ook software levert? Dan kan Acronis je wellicht uitkomst bieden. Check via Reviewspotter wat klanten ervaren bij dit bedrijf.

Wat is Acronis precies? Het is een bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van technologie. Het heeft een hoofdkantoor in Schaffhausen, Zwitserland, evenals een internationaal hoofdkantoor in Singapore. De bedrijfsvoering focust zich op innovatieve oplossingen voor back-up, antiransomware, herstel van incidents, opslag en het synchroniseren en delen van bedrijfsoplossingen. Ook, beschikt Acronis over een specifieke technologie voor beveiliging.

Bestaansgeschiedenis
Acronis werd in 2003 in Singapore opgericht, waarna het bedrijf in Schaffhausen in 2008 geopend werd. Op dit moment telt Acronis meer dan 1500 medewerkers die op 33 locaties in 18 landen in dienst zijn. Meer dan 5,5 miljoen consumenten en 500.000 bedrijven hebben de producten en diensten van Acronis gebruikt. Deze producten zijn verkrijgbaar bij 50.000 partners en serviceproviders in meer dan 150 landen, waaronder in meer dan 30 talen.

Belofte voor gegevensbeveiliging van wereldklasse
Acronis belooft voor gegevensbescherming van wereldklasse te zorgen. Dit komt weer door de Acronis AnyData Engine. Deze biedt volgens het bedrijf bescherming op alle apparaten, zoals besturingssystemen, virtuele omgevingen, applicaties en opslaglocaties. Om de nieuwe generatie cyberbeveiligingsoplossingen te leveren, is Acronis volgens zichzelf de onbetwiste leider.

Back-upsoftware
Ook verkoopt Acronis toonaangevende back-upsoftware. Deze wordt aangedreven door de Acronis AnyData Engine en biedt complete, gemakkelijke en veilige oplossingen voor gegevens op lokale, externe, cloud- en mobiele apparaten. Het is dus wel duidelijk dat Acronis hier aardig wat mee te bieden heeft.

Word Partner
Je kunt ook lid worden van het Acronis Partner Programma. Volgens het bedrijf zorgt dit voor versnelde groei van je organisatie in de cloudmarkt. Acronis biedt hierbij ondersteuning dankzij cloudexperts en marketing- en verkoopondersteuning. Daarnaast zorgen uitgebreide technische ondersteuning en trainingen ervoor dat je organisatie gemakkelijk en efficiënt kan groeien.

Contact
Wil je contact met het bedrijf opnemen? Dat is mogelijk. Zo kun je een online contactformulier invullen of een van de vermelde buitenlandse telefoonnummers bellen voor specifieke vragen.

Klantervaringen bij Acronis

Ben jij klant bij Acronis? Wat is dan je ervaringen? Heb je iets gekocht bij Acronis? Hoe bevalt het je en ga je in de toekomst vaker een samenwerking aan met Acronis? Zou je anderen aanbevelen iets bij Acronis aan te schaffen? Via Reviewspotter deel jij je visie op dit bedrijf graag met ons. Jouw mening is van grote waarde voor onze reviews!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Acronis teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Acronis

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Acronis? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Acronis achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *