Adzuna Ervaringen

Adzuna: een korte review

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan, of gewoon een carrière switch maakt, zijn er veel manieren om op het internet vacatures te zoeken. Een daarvan is Adzuna, een vacature zoekmachine die duizenden websites tegelijkertijd doorzoekt. Lees hier hoe deze ervaring is.

Wat is Adzuna?

Adzuna is een vacature zoekmachine die wereldwijd alle beschikbare vacatures aanbiedt. Het idee voor Adzuna werd geïntroduceerd in 2010 in een café in Londen, en in 2011 werd de website live gezet. Het woord ‘Adzuna’ is afgeleid van ‘overvloed’ in een aantal Afrikaanse talen. Het doel van het bedrijf is om de meest overvloedige bron van vacatures op het internet te zijn die sneller en beter de beste advertenties aanbiedt.

Diensten van Adzuna

De missie van Adzuna is om de beste startplek te zijn voor het zoeken naar werk. Alle banen ter wereld worden hier aangeboden door een zoekmachine die duizenden websites tegelijk doorzoekt.

Hoe werkt het?

Op de homepage van Adzuna kun je invullen waarnaar je op zoek bent en in welke regio of plaats. Je zoektocht kan verfijnd worden aan de hand van bijvoorbeeld naam van een bedrijf, type werk, etc. Na het invullen van je gegevens kun je met één klik op het vergrootglas direct je zoekresultaten bekijken. Als er geen resultaat is, kun je je e-mailadres achterlaten voor een job alert.

Data & Rapporten

Op de website vind je veel artikelen en cijfers over job gerelateerde zaken, zoals de ontwikkelingen op de banenmarkt, advies op carrièregebied, tips voor je CV en sollicitatiegesprekken, banen waarvoor je geen ervaring nodig hebt, etc. Als je een vacature voor een ander ziet die je kent, kun je deze delen via e-mail, Facebook, Twitter of LinkedIn.

Adzuna App

Wanneer je overal wilt kunnen zoeken naar banen, kun je de Adzuna App downloaden voor Android en iOs apparaten. Voor op- en aanmerkingen kan je terecht op het online contactformulier van Adzuna.

Reviewspotter

Hoe bevalt gebruikmaken van Adzuna? Heb je via hen een leuke nieuwe baan gevonden? Of valt het tegen? Laat hier je review achter op Reviewspotter: een volledig onafhankelijk platform, zodat iedereen alleen échte ervaringen kan delen en vinden.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Adzuna teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Adzuna

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Adzuna? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Adzuna achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *