Affiliate Held – WordPress plugin Ervaringen

Affiliate Held – WordPress plugin

Wil jij graag meer succes boeken in de wereld van affiliate marketing? Dan kan de plug-in van Affiliate Held interessant zijn voor je. Check hier op Reviewspotter wat er al bekend is over deze specifieke onderneming, hun services en hun producten.

Wat is Affiliate Held?

Affiliate Held is een veelgebruikte WordPress plug-in. Deze tool moet het mogelijk maken om een sterke affiliate website tegen elk lage kosten op te zetten. Volgens de makers kun je via deze software aantrekkelijke productweergaven maken en conversie verhogen door prijzen te vergelijken. Automatisering moet je hierbij helpen om het jezelf gemakkelijker te maken. Op het moment van schrijven hebben al meer dan 430 websites deze plug-in al geïnstalleerd. Affiliate Held stelt je in staat om je website naar een hoger niveau te tillen. Automatisch productdata importeren bijvoorbeeld, of een automatische inhoudsopgave of een veelgestelde vragen module. Je kan deze tool inzetten voor je eigen contentwebsite, hobbyblog, of voor websites van klanten.

Geschiedenis

Deze onderneming werd opgericht door Jari Dohmen en Dennis van de Ven. Deze twee hebben al ervaren hoe het is om affiliate websites te beheren. Ze weten als geen ander dat affiliate marketing gepaard gaat met veel vallen en opstaan, en dat deze vorm van marketing soms lang kan duren voordat je resultaat boekt. Door hun eigen ervaringen hebben ze besloten om het leven van een affiliate marketeer gemakkelijker te maken. Hiervoor hebben ze een sterke WordPress plug-in gemaakt.

De Nederlandse markt

De focus op de Nederlandse markt komt voort uit het feit dat Jari en Dennis zelf uit Nederland komen. Ze vinden dat affiliate marketing in ons land nog te zeer in de steigers staat. Daarom bieden ze veel support en documentatie in de Nederlandse taal aan. Ook is er een brede selectie aan instructievideo’s te vinden. Je hebt nooit meer lastige gesprekken nodig met een buitenlandse supportafdeling wanneer je een vraag hebt.

Betalen

Er zijn verschillende manieren om te betalen. Je hebt de keuze uit Sofort, Bancontact, PayPal en iDEAL. Na je aankoop krijg je een proefperiode van 14 dagen. Ben je na deze periode niet tevreden? Dan kun je je licentie annuleren en krijg je het aankoopbedrag terug. Let wel, als je van domeinnaam wisselt, zal je licentie gedeactiveerd worden en daarna weer geactiveerd.

Privacy

Veel affiliate marketeers vinden de privacy van hun gegevens erg belangrijk. Daarom hecht deze onderneming veel waarde aan de privacy van haar gebruikers. Er worden geen websitegegevens, data, domeinnamen of andere gegevens met anderen gedeeld. Ze zullen zich strikt houden aan de privacywet. Daarom kan het goed zijn om de privacyverklaring zorgvuldig door te nemen.

Klantervaringen

Heb jij al klantervaringen met Affiliate Held? Dan horen we graag wat je ervaringen zijn. Is de software je al van dienst geweest? Wat vind je van het installatieproces? Hoe is de service van dit bedrijf je gevallen? We waarderen het enorm als je je verhaal wil delen via een review op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Affiliate Held – WordPress plugin teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Affiliate Held – WordPress plugin

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Affiliate Held – WordPress plugin? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Affiliate Held – WordPress plugin achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *