Alibaba Cloud Ervaringen

Alibaba Cloud

Bent u op zoek naar een bedrijf dat producten en diensten biedt die betrekking hebben op cloud computing service? Misschien is Alibaba Cloud geschikt voor u. Lees dit artikel voordat u besluit een bedrijf te kiezen door de ervaringen van klanten te bekijken.

Wat is Alibaba Cloud? Alibaba Cloud biedt een uitgebreide selectie van cloud computing services voor zowel online Nederlandse als internationale klanten. Het wordt gezien als het eigen e-commerce ecosysteem van de Alibaba Group. In januari 2017 werd Alibaba Cloud de officiële Cloud Services Partner van het Olympisch Comité.

De Journey van Alibaba Cloud – Alibaba Cloud Introduction

Het bedrijf werkt aan de visie om klanten gemakkelijker te maken zaken over de hele wereld te doen door gebruik te maken van de nieuwste cloudtechnologie voor verbeteringen in beveiliging. De producten en diensten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: Elastic Computing, Storage & CDN, Networking en Database Services.

Er zijn verschillende manieren om te betalen. Dit zijn Visa, MasterCard, JCB, American Express en PayPal. Voor meer informatie over betalingen, kunt u de website van Alibaba Cloud bekijken. Er is ook een gratis proefperiode. Klanten met accounts die binnen een jaar zijn aangemaakt, komen in aanmerking voor deze gratis proefperiode. Elke keer dat een gebruiker een product wil proberen, kan dit gratis. Als klant meerdere accounts heeft, is alleen één account geschikt om deel te nemen aan de proefperiode. Bedrijven die de verificatieprocedure voor echte naamregistratie hebben doorlopen, kunnen gebruikmaken van een gratis proefperiode. Particulieren die al deelgenomen hebben aan de individuele gratis proefperiode, komen niet in aanmerking.

Het bedrijf garandeert een stabiel en beveiligd netwerk voor gegevens, applicaties en servers beschermd tegen kwaadaardige aanvallen. Er zijn verschillende ‘after sales’ pakketten. Deze zijn Basic, Developer, Business en Enterprise. Als u meer wilt weten over de inhoud van deze pakketten, raadpleegt u de speciale after sales pagina van Alibaba Cloud.

Contactmogelijkheden

Als u ondersteuning nodig hebt, kunt u verschillende manieren gebruiken om contact op te nemen met het bedrijf. U kunt de klantenservice bellen, maar het kan buiten de Verenigde Staten zijn en alle medewerkers spreken Engels. Als u elders woont, is het misschien beter om een ​​online contactformulier in te vullen.

Klantervaringen — Reviewspotter

Bent u klant bij Alibaba Cloud? We zouden graag willen weten wat uw ervaringen zijn. Uw mening is belangrijk, dus laat uw feedback achter op Reviewspotter zodat andere mensen een weloverwogen besluit kunnen nemen. Welke producten heeft u gekocht? Wat vindt u van de service? Zou u in de toekomst vaker producten bij Alibaba Cloud kopen? Als uw bestellingen op tijd werden geleverd? Sharing is caring!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Alibaba Cloud teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Alibaba Cloud

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Alibaba Cloud? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Alibaba Cloud achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *