Amberscript Ervaringen

Amberscript

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat diensten verleent op het gebied van transcriptie en ondertiteling? Dan is Amberscript mogelijk een passende oplossing voor jou. Via Reviewspotter kun je de ervaringen lezen van andere klanten om erachter te komen of dit bedrijf iets voor je is.

Wat is Amberscript?

Amberscript is een transcriptiebedrijf uit Amsterdam en biedt slimme transcriptie- en ondertitelingsdiensten. Dit wordt gedaan door middel van een combinatie van menselijke arbeid en artificiële intelligentie. Daarnaast biedt Amberscript toegankelijkheidsdiensten voor audio. Op de website van het bedrijf is meer informatie te vinden over hoe deze diensten precies werken. Met transcriptie en ondertiteling is het mogelijk om veel mensen, waaronder doven en slechthorenden, te faciliteren. Hiermee voldoen bedrijven aan de regels voor digitale toegankelijkheid, waardoor iedereen op dezelfde manier toegang heeft tot digitale content.

De toepassing van audio en video nemen toe in de onderwijssector, maar ook in de entertainmentbranche is en sterk stijgend gebruik te zien.

OGD ict-diensten

Amberscript biedt transcriptie- en ondertitelingsdiensten aan. Door af te nemen transcriptiediensten is het mogelijk om ‘clean read’ transcripties of woordelijke transcripties te genereren. Deze vertaalservice is in 39 verschillende talen beschikbaar. Bestanden kunnen makkelijk beoordeeld worden en er is de mogelijkheid om informatie te delen, aan te passen en te personaliseren. Dit alles gebeurt door middel van een veilige Cloud omgeving.

Met ondertitelingsdiensten kun je video’s voor meerdere doelgroepen toegankelijk maken, waaronder de doelgroep met een auditieve beperking. Hiermee worden projecten sneller afgerond en kan de inhoud van de video voor meer mensen toegankelijk gemaakt worden. Dit gebeurt door middel van slimme technologie, waarmee er een honderd procent nauwkeurige ondertiteling ontstaat, incl. alignment van audiosynchronisatie en tekst.

Voordelen

Op de website van Amberscript worden de voordelen besproken van een samenwerking met dit bedrijf. De sleutelwoorden zijn snel, nauwkeurig en gemakkelijk. Er is de mogelijkheid om je tekst binnen luttele minuten te bewerken. Een andere optie is om de professionals van dit bedrijf de klus te laten klaren. Moet het echt snel gaan? Dan kun je een spoedbestelling aanvragen die garant staat voor een kloppende transciptie en ondertiteling. Dit wordt tevens ondersteund door de kwaliteitscontroles en native speakers die het bedrijf in dienst heeft.

Daarnaast is het bedrijf ISO gecertificeerd, wat betekent dat je in goede handen bent. Er zijn ook integraties beschikbaar waarmee je eenvoudig workflows kunt opzetten en aanpassen.

Bedrijfsoplossingen

Er worden diverse bedrijfsoplossingen aangeboden bij Amberscript. Je kunt met ‘spraak-naar-tekst’ oplossingen je organisatie naar een hoger niveau tillen. Bij grote afnames worden er volumekortingen aangeboden. Daarnaast is het mogelijk om het productiviteit van personeel te verhogen door de aanschaf van licenties. In een workflow kunnen spraakherkenningsmodellen geïntegreerd worden en er is de mogelijkheid om verbinding te maken met taalmodellen en/of een aangepast model.

Heb je vragen of wil je offertes opvragen? Neem dan contact op met Amberscript via telefoon of e-mail.

Klantervaringen

Heb jij reeds gewerkt met Amberscript? Lees dan andere klantreviews en deel ook jouw ervaring via een review op deze pagina. Je bijdrage helpt dit platform objectief en onafhankelijk te blijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Amberscript teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Amberscript

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Amberscript? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Amberscript achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *