Aviclaim Ervaringen

Aviclaim

Aviclaim biedt sinds 2016 passagiers hulp bij het claimen van hun rechten. Dit betreft vluchtvertragingen, annuleringen, gemiste aansluitingen en/of instapweigeringen. Volgens de Europese regelgeving hebben passagiers recht op compensatie die kan oplopen tot €600,00 per persoon, afhankelijk van de vluchtafstand.

Maar het krijgen van deze compensatie is niet altijd gemakkelijk: veel luchtvaartmaatschappijen weigeren dit, vaak onder het mom van ‘buitengewone omstandigheden’. Aviclaim helpt bij het doorprikken van deze afwijsredenen, en met succes: 95% van de rechtszaken wordt door Aviclaim gewonnen. Reeds meer dan 10.000 mensen hebben met hun hulp een claim ingediend, van wie vele ook al succesvol waren.

Aviclaim werkt op basis van de no cure, no pay-methode. Bij succes claimt het bedrijf 25% van het bedrag, bij mislukken gelden er geen kosten. Het indienen van een claim kan gemakkelijk via de website, e-mail of chat, met telefonische ondersteuning als optie. Na het invoeren van vluchtgegevens zijn er een aantal documenten van de passagier nodig, waarna Aviclaim aan de slag kan. Over het algemeen duurt het proces 2-3 maanden, maar wanneer een juridisch rechtszaak nodig is kan dit proces langer duren (6-12 maanden). Gedurende het hele proces houdt Aviclaim de passagiers op de hoogte. Heb jij al ervaring met hun? Deel je beoordeling op Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Aviclaim teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Aviclaim

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Aviclaim? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Aviclaim achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *