Avira Ervaringen

Over Avira

Met Avira krijg je de beveiliging die je op het web zoekt, maar is dit ook een goede investering? Om het web veilig te gebruiken, is het verstandig om producten van Avira te gebruiken. Wat klanten hiervan vinden, lees je hier. Avira is een bedrijf ter wereld met maar liefst 500 werknemers en een locatie in Nederland met 35 personen gevestigd in Doetinchem. Ze bieden professionele oplossingen voor het beveiligen van je netwerk, pc, servers, sociale media accounts en andere apparaten. Eén van de door miljoenen gebruikte programma’s is Avira Free Antivirus. Daarnaast is er ook speciale beveiliging voor smartphones, PDA’s en specifieke apparaten.

Avira Insight & QR Scanner

Voor persoonlijk gebruik zijn er diverse abonnementen (suites) te verkrijgen met een jaarlijkse prijs. Daarnaast bieden ze ook gratis antivirussoftware voor zowel Mac als Windows computers en Android apparaten. Voor bedrijven bieden ze verschillende antivirusoplossingen, die je ook voor een beperkte periode gratis kunt uitproberen.

Klachten

Je kunt voor hulp terecht bij de veelgestelde vragen op hun website (in het Engels) of video’s voor begeleiding. Daarnaast kun je ook contact opnemen met Avira via een contactformulier.

Laten klanten goed beoordelen?

Wil je meer weten over de producten en diensten van Avira? Laat dan hier jouw review achter! Deel jouw ervaringen zodat anderen kunnen zien of ze hier goed aan doen. Beoordelen klanten de diensten van Avira goed? Lees reviews van klanten om dit te achterhalen!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Avira teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Avira

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Avira? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Avira achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *