AWIN Benelux Ervaringen

AWIN Benelux

Heb je interesse om te gaan samenwerken met een bedrijf dat gespecialiseerd is in internetmarketing? Dan heb je wellicht de juiste plek gevonden. AWIN Benelux heeft zich gespecialiseerd in affiliate-marketing; lees de reviews hieronder om meer te weten te komen over deze organisatie.

Wat is AWIN Benelux?

AWIN Benelux is een internetmarketing bedrijf dat gevestigd is in Amsterdam. De focus ligt niet alleen op technologie, maar ook op het maken van marketing menselijker. Affiliate-marketing wordt toegepast bij bedrijven en dit wordt gedaan met behulp van betrouwbare partnerschappen. Innovatie, passie en diversiteit speelt een belangrijke rol in deze organisatie en de ambitie van de medewerkers wordt gedreven door groei. Het bedrijf heeft meer dan twintig jaar ervaring in de business intelligence ervaring en technologie. Men stelt oplossing te bieden aan iedereen die duurzame groei wil stimuleren.

AWIN beschikt over een wereldwijd affiliate-netwerk dat bestaat uit vele personeelsleden, publishers en adverteerders. Hun klantennetwerk is wereldwijd verspreid over meer dan 180 landen. Ze maken duizenden miljoenen verdiensten voor hun adverteerders en publishers. Door middel van internetmarketing kunnen ze jouw webshop helpen om meer sales en omzet te genereren, evenals meer uit je social media-kanalen halen.

Adverteerders

Adverteerders kunnen lid worden van het netwerk van AWIN. Samen kunnen jullie een affiliate-programma opzetten. Op hun website staan verschillende voordelen vermeld die geassocieerd worden aan het werken met AWIN. Momenteel hebben ze al meer dan zestienduizend adverteerders aangesloten door middel van exclusieve samenwerkingen. Er wordt gewerkt met betrokken accountmanagers die je helpen bij het opstarten van een mooie samenwerking – alle vragen hierover worden beantwoord. Er zijn verschillende tools waarmee publishers hun campagnes kunnen optimaliseren. Klanten leren op een efficiënte manier in contact te komen met adverteerders en ze krijgen handvatten om veel geld te verdienen via het affiliate-kanaal. Ook organiseert AWIN vaak evenementen waarbij adverteerders en publishers elkaar kunnen ontmoeten. Dagelijks komen er honderden publishers bij het partnernetwerk.

Publishers

Publishers kunnen toegang krijgen tot het Marketplace-platform. Via het adverteerdersbestand kan je in contact komen met de juiste personen om een eventuele samenwerking te bespreken. Om publisher te worden bij AWIN moet je je aanmelden via de website. Nadat je bent goedgekeurd kan je aan de slag. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Je hoeft niet per se een website te hebben; ook publishers die een social media-kanaal hebben op platforms zoals Pinterest, YouTube, Facebook, Twitter en Instagram kunnen zich aanmelden. Aanmelden is gratis, maar er moet wel een kleine borgbetaald worden die later wordt teruggestort.

Ervaringen

Heb jij weleens samengewerkt met AWIN? Dan horen we graag jouw ervaringen. Hoe heb je de samenwerking ervaren? Zo ja, ga je dan in de toekomst nog vaker samenwerken met deze organisatie? Laat je visie achter in een review op deze pagina – alle reviews hier zijn objectief en onafhankelijk geschreven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen AWIN Benelux teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met AWIN Benelux

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over AWIN Benelux? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over AWIN Benelux achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *