Awin Netherlands Ervaringen

Awin Nederland: Affiliate Marketing Platform

Ben je op zoek naar een manier om geld te verdienen op internet? Wil je meer mensen naar jouw website lokken? Misschien kan Awin uitkomst bieden! Awin heeft een platform voor affiliate marketing ontwikkeld. Adverteerders en publishers kunnen via dit netwerk met elkaar samenwerken. Adverteerders kunnen op deze manier potentiële klanten bereiken en publishers kunnen geld verdienen met hun website. Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Awin.

Affiliate marketing houdt in dat er betaald wordt voor online prestaties. Als websitebeheerder plaats je links naar de website van een adverteerder. Als er vervolgens bij de adverteerder iets gekocht wordt, dan krijg je als publisher een bepaald bedrag als commissie. Een affiliate netwerk is een platform waar zowel adverteerders als publishers zijn aangesloten, dat de communicatie tussen adverteerders en publishers verloopt. Je krijgt als publisher een persoonlijk dashboard waar je precies kunt zien welke adverteerders je kunt promoten en waar adverteerders te weten kunnen komen bij welke publishers ze hun merk kunnen promoten.

Awin Diensten

Met een samenwerking met Awin kunnen adverteerders hun doelgroep eenvoudig bereiken via betrouwbare online marketing partijen. Volgens Awin kun je op hun platform vele mensen bereiken. Er zijn momenteel ongeveer 120.000 partners aangesloten bij Awin. In 2019 zijn er ongeveer 150 miljoen aan sales gerealiseerd en er zijn meer dan 10 miljoen euro aan inkomsten verdiend.

Adverteerders kunnen, onder bepaalde voorwaarden, zich aansluiten bij Awin’s netwerk. Daarvoor is het bijvoorbeeld nodig om een goed werkende website te beheren waarop je diensten en producten verkoopt. Zodra je aanvraag is ingediend, zal er een telefonische afspraak met je worden ingepland.

Publisher Voor- en Nadelen

Via Awin hebben publishers de kans om wereldwijd bekende merken te promoten. In 2019 is er bij Awin een bedrag van ongeveer 800 miljoen euro verdiend. Er sluiten dagelijks ongeveer 260 websitebeheerders aan bij het platform. Met behulp van het grote netwerk kunnen publishers diensten en producten van meer dan 15.000 merken promoten.

  • Snellere en consequente betalingen.
  • Gebruiksvriendelijk en intuïtief platform.
  • Bijstand van een specialistisch supportteam.
  • Gebruik maken van een mastertag, waardoor de website niet trager wordt.

Wil je meer weten over Awin en de mogelijkheden die het biedt? Laat dan een review achter op Reviewspotter, waarin je jouw ervaringen met Awin kunt delen. Misschien heb je al eens eerder samengewerkt met Awin? Ben je publisher of adverteerder, en heeft de samenwerking tot veel succes geleid? Dan kun je dat allemaal laten weten op Reviewspotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Awin Netherlands teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Awin Netherlands

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Awin Netherlands? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Awin Netherlands achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *