BigCommerce Ervaringen

BigCommerce

Vraag je je af of BigCommerce je kan helpen bij het starten van je eigen online winkel? Bekijk op Reviewspotter de klantervaringen om te achterhalen wat klanten van dit bedrijf vinden. Je vindt hier de meest objectieve en onafhankelijke reviews.

Wat is BigCommerce?

BigCommerce is een bedrijf waarmee je eenvoudig je eigen online winkel kunt starten. Ze beweren dat je snel tijd en geld kunt besparen door te starten bij BigCommerce. Het is ontworpen om je bedrijf mee te laten groeien. Volgens BigCommerce bieden ze meer ingebouwde functies dan andere grote platforms.

BigCommerce Tutorial 2020 (Complete Ecommerce voor Beginners)

Er staan ook enkele voorwaarden op de website van BigCommerce. Aanbiedingen die je op de website aantreft zijn alleen geldig voor een bepaalde periode. Dit is alleen voor nieuwe klanten en je dient binnen 15 dagen na de activeringsdatum het registratieproces te voltooien met geldige creditcardgegevens. Na de aanbiedingsperiode is het verplicht je account te annuleren. Anders word je voor het gekozen plan maandelijks in rekening gebracht.

Exclusieve aanbieding

Je kunt bij BigCommerce ook exclusieve aanbiedingen afsluiten. Op het moment van schrijven kun je gelijk beginnen met een standaard-, plus- of pro-abonnement en krijg je 3 maanden gratis. De standaard versie biedt je de mogelijkheid om een prachtige online winkel te bouwen die is ontworpen om te converteren. Het plus-abonnement verhoogt je verkoop, terwijl met het pro plan je conversie verbeterd wordt dankzij geavanceerd zoeken naar producten.

Voordelen

BigCommerce stelt dat het vele voordelen biedt. Je krijgt volgens de organisatie een versnelde bedrijfsgroei, er is een open partnerecosysteem met verzendintegraties en native functies, je wordt 24/7 beschermt met ongeëvenaarde site-uptime van 99,99%, fraudemeldingen en PCI-compliance. Verkoop ook producten op Amazon, eBay, Facebook en Instagram rechtstreeks vanaf het configuratiescherm.

Klantervaringen

Heb je al eens samengewerkt met BigCommerce? Laat anderen weten wat je van dit bedrijf vindt. Deel je visie hier, je kunt deze delen via de pagina van Reviewspotter. Jouw feedback is zeer gewaardeerd!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen BigCommerce teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met BigCommerce

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over BigCommerce? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over BigCommerce achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *