Bigstock Ervaringen

Bigstock: een platform voor kwaliteitsafbeeldingen

Ben je op zoek naar een marktplaats voor kwaliteitsafbeeldingen? Misschien is Bigstock de perfecte optie voor jou. In deze review kun je lezen wat andere klanten ervaren. Wat is Bigstock precies?

Bigstock staat voor een gemakkelijke en snelle manier om kwaliteitsafbeeldingen op te zoeken. Volgens het bedrijf hebben ze meer dan 95 miljoen stockfoto’s en illustraties van getalenteerde fotografen en kunstenaars, verspreid over de hele wereld. De foto’s en illustraties zijn voor bijna elk doel beschikbaar. Naast de handleiding voor bijdragers, zijn er ook veelgestelde vragen over Bigstock opgelost.

Bigstock is opgericht in 2004 in Davis, Californië. Het bedrijf groeide snel uit tot een toonaangevende royalty-vrije stockfoto community. Vijf jaar later, in 2009, werd het bedrijf overgenomen door de allergrootste afbeeldingenbibliotheek ter wereld, Shutterstock.

Wil je contact opnemen met het bedrijf? Je kunt op werkdagen live chatten met de medewerkers tussen 09.00 uur ’s ochtends en 17.00 uur ’s avonds. Daarnaast kun je een e-mail sturen of bellen met de klantenservice. Soms is er al een antwoord op je vraag te vinden onder de Hulp & Veel Gesten Vragen.

Verdien geld met je foto’s wil je je originele illustraties en foto’s verkopen? Bigstock heeft een handige handleiding voor bijdragers. Voltooi deze handleiding en begin met het uploaden van je foto’s. Bigstock beoordeelt je foto’s – soms is een officiële toestemming vereist vanwege model- en eigendomsvrijgaven. Als jouw foto’s goedgekeurd worden, kunnen ze toegevoegd worden aan de fotocollectie van Bigstock. Jij behoudt altijd de auteursrechten. Volg je verkopen dankzij het gedetailleerde verdienstenoverzicht op de Bigstock website. Wil je advies? Neem een kijkje op de forums van Bigstock.

Op de website kun je ook een selectie maken uit de topcategorieën. Deze topcategorieën variëren van abstract, dieren, architectuur en kunstillustratie, tot achtergronden, zakenleven, communicatie en computers.

Klantervaringen Bigstock

Ben je al klant bij Bigstock? Laat via Reviewspotter weten hoe jouw ervaringen bij dit bedrijf zijn. Hoe heb jij gebruik gemaakt van de diensten? Zou je andere mensen een positief of negatief advies geven? Jouw input is van onschatbare waarde.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Bigstock teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Bigstock

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Bigstock? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Bigstock achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *