Blokjesfoto Ervaringen

Blokjesfoto.nl?

Wil je een LEGO® compatible blokjesfoto op maat? Bezoek dan eens Reviewspotter om te bekijken wat er bekend is over Blokjesfoto.nl. Hier vind je alle objectieve en onafhankelijke reviews.

Wat is Blokjesfoto.nl?

Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om foto’s te veranderen naar een LEGO® compatible blokjesfoto. Er worden instructies gegeven hoe je een afbeelding of foto naar een unieke LEGO®-Style mozaiek creator kunt uploaden. Vervolgens kan de afbeelding gepersonaliseerd worden. Na het bestellen van de op maat gemaakte blokjesfoto ontvang je alle benodigdheden, zoals bouwinstructies, grondplaten en blokjes. Nu is het tijd om de puzzel in elkaar te zetten.

Diensten

Op de website vind je bouwinstructies om een foto stapsgewijs in elkaar te zetten. Ook is het mogelijk om de montage uit te besteden aan de medewerkers van Blokjesfoto.nl. Hierbij komen er extra kosten kijken. Als je meer informatie zoekt, kan je contact opnemen met het bedrijf. Het in elkaar zetten van een grondplaat is ongeveer een half uur werk. De grondplaat bestaat uit 16 bij 16 blokjes en in totaal uit 256 blokjes.

Bestelinformatie

Bestellingen kunnen op verschillende manieren betaald worden, zoals met Bancontant, iDEAL, creditcard, Sofort en GiroPay. Geplaatste orders worden dezelfde of de volgende werkdag al verzonden. Blokjesfoto.nl verzendt zowel in Nederland, Duitsland als België. Voor Nederland geldt dat de verzendtijd een werkdag is, voor Duitsland en België ligt dat tussen de 1 en 3 werkdagen.

Overige informatie

Er wordt niet met de echte LEGO® blokjes gewerkt. Ze gebruiken blokjes die compatibel zijn en passen op LEGO® blokjes. Hiermee kunnen meer kleuren aangeboden worden voor een meer gedetailleerde foto. De grondplaten hebben gaatjes aan de zijkanten. Deze kunnen met behulp van een kleine connector aan elkaar gekoppeld worden. Via de unieke creator kan zelfs de grootte bepaald worden, met een minimum van 2×2 en een maximum van 10×10 (ongeveer 2 bij 2 meter). Dit betekent dat het geheel 57600 blokjes bevat. Grotere platen kan je bestellen door contact op te nemen met de klantenservice.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij Blokjesfoto.nl? Deel dan je ervaringen door middel van een review op deze pagina. Hoe heb je het bestel- en maakproces ervaren? Wat vond je van de service? Ga je hier vaker iets bestellen? We zijn benieuwd naar jouw visie.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Blokjesfoto teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Blokjesfoto

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Blokjesfoto? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Blokjesfoto achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *