BlueMovement Ervaringen

Mogelijkheden van BlueMovement

Heb je op zoek bent naar een bedrijf waar je Bosch apparaten kunt huren? Dan is BlueMovement misschien iets voor jou. Maar wat is BlueMovement precies? BlueMovement biedt huishoudapparaten van Bosch aan tegen abonnementen. BlueMovement hoort onder de paraplu tegen BSH Huishoudapparaten B.V en het blijft eigenaar van de apparaten. Ze zorgen voor onderhoud, reparatie en recyclen van de apparaten met als doel dat ze zo lang mogelijk meegaan. Abonnementen kun je betalen met de automatische incasso of creditcard. Er zal geen BKR registratie gebeuren, maar er is een acceptatiebeleid opgesteld, door een extern handelsinformatiebureau, om financiële risico’s te minimaliseren. Bij BlueMovement betaal je een borg van €75,- per apparaat, vooraf voldaan met iDEAL of creditcard. Als het apparaat in goede staat is na afloop van de abonnementsperiode krijg je de borg terug.

Leveringen van BlueMovement

De huishoudapparaten zullen geleverd worden op het moment dat het jou het beste uitkomt. Binnen een werkdag nadat je de bestelling hebt gedaan, zal het vervoersbedrijf waarmee BlueMovement samenwerkt contact met je opnemen. BlueMovement stelt je oude apparaat graag een nieuw leven in. Maar het is belangrijk dat het apparaat in goede staat is. Losse onderdelen worden niet meegenomen.

Corona bij BlueMovement

Door de overheidsmaatregelen in verband met het coronavirus is het koeriersbedrijf niet bij klanten binnen te laten. Daarom zal het koeriersbedrijf de apparaten voor de deur zetten. Ook als je een apparaat terugstuurt moet je die voor de deur zetten zodat het koeriersbedrijf die meeneemt. Als het risicoloos is, zal BlueMovement dit weer veranderen. Er wordt namelijk hulp op afstand aangeboden mocht je er niet uitkomen met je installatie. Op de website van BlueMovement houden ze de ontwikkelingen en updates ivm corona bij.

Klantervaringen

Heb je al eerder een bestelling bij BlueMovement gedaan? Ben je tevreden over hun producten/diensten? Of zijn de medewerkers goed in staat om je te helpen? De gebruikers van Reviewspotter waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Denk jij dat anderen een abonnement bij BlueMovement zouden moeten aangaan? Of zou je advies negatief zijn? Laat je ervaringen achter zodat andere klanten kunnen lezen of ze dit bedrijf kunnen vertrouwen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen BlueMovement teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met BlueMovement

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over BlueMovement? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over BlueMovement achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *