Boekenbalie.nl Ervaringen

Boekenbalie.nl

Ben je op zoek naar een platform waar tweedehands boeken te koop zijn? Misschien is Boekenbalie.nl dan wel wat voor jou. Bekijk op Reviewspotter welke ervaringen er mee gedeeld worden. Hier lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

Wat is Boekenbalie.nl?

Boekenbalie.nl geeft boeken een tweede leven. Ze vinden het jammer dat er boeken in een kast staan te verstoffen, terwijl ze waarde hebben voor een nieuwe lezer. Boeken verkopen brengt veel werk met zich mee en het is vaak moeilijk om te bepalen wat een goede waarde is. Ongeveer 100.000 boeken veranderen jaarlijks van eigenaar via het platform. Er moet een nummer aan het boek worden toegekend en het moet worden gesorteerd, voordat het verwerkingsproces kan worden gestart.

De Boers | Onze dienstenMissie

Dit bedrijf doet werk van tweedehands boeken. Inzichten, ideeën en belevingen moeten worden gedeeld en doorgegeven. Hun missie is om waarde te hebben voor een nieuwe lezer.

Leveringsinformatie

Bestellingen die in het weekend worden gedaan worden meestal op maandag verstuurd. Doordeweekse bestellingen worden meestal binnen 1 werkdag thuisbezorgd. Als de bestelling na 15:00 uur wordt geplaatst, duurt het één dag langer. Zodra de zending onderweg is, wordt er een Track & Trace-code verstuurd, zodat je online kunt bekijken waar het pakket zich bevindt. In sommige gevallen kan er vertraging optreden en het bedrijf biedt hun excuses hiervoor aan.

Retourbeleid

Mocht je een retour willen in gang zetten, dan is dit mogelijk met de retourvoorwaarden. De termijn hiervoor bedraagt 30 dagen. Als alle retourregels worden nageleefd zal het aankoopbedrag teruggestort worden. Om een retourzending aan te melden, kun je een e-mail sturen of een telefoontje plegen. Zij sturen je vervolgens een verzendlabel per mail om aan je pakket te bevestigen. Je vindt het retouradres op de website van Boekenbalie.nl.

Tweedehands boeken verkopen

Je kunt je boeken via dit platform verkopen en dan ontvang je mogelijk snel wat geld van de verkoop. Met de app is verkopen binnen een mum van tijd geregeld. Volgens de medewerkers zou je via de app je boeken zo online hebben gezet. Scan de barcode en voer een bod uit. Als je tevreden bent met het bod, wordt er een controle uitgevoerd en het geld naar je overgemaakt.

Klantervaringen

Heb jij al eens samengewerkt met Boekenbalie.nl? Dan willen ze graag weten wat je ervaringen waren. Was het een vruchtbare samenwerking? Deel je ervaringen via een review op deze pagina. Op deze manier kan Reviewspotter volledig onafhankelijk blijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Boekenbalie.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Boekenbalie.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Boekenbalie.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Boekenbalie.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *