Bokkz Ervaringen

Bokkz: persoonlijk advies voor jouw belastingaangifte

Wil jij het meeste uit je belastingaangifte halen? Of ben je bang dat het ingewikkeld is? Bokkz helpt zodat je als particulier of ondernemer zelf de belastingaangifte kunt doen. In dit artikel lees je wat anderen van deze dienst vonden en wat het precies inhoudt.

Over Bokkz

Bokkz werd in 2013 opgericht door Wouter Nijssen en Tjeerd Visser. Beide mannen werkten eerder bij belastingadvieskantoren, wat hen hun visie gaf voor particulieren en kleine ondernemers. In samenwerking met alle grote banken en verschillende belangenbehartigers ontwikkelden ze software voor het doen van de aangifte.

In 2016 voerde Bokkz samen met VARA (Kassa) en de Bond voor Belastingbetalers onderzoek uit naar onder gebruik van toeslagen en regelingen. Dit leidde tot Kamervragen. Met hun diensten helpen ze niet alleen met het doen van aangifte, maar helpen ze je ook om regelingen en toeslagen te vinden waar jij recht op hebt.

Online commercial: ‘Leuker en Makkelijker’

Bokkz biedt een voordelige en makkelijke online belastingaangifte. Daarnaast kun je het hele jaar gebruikmaken van hun service en gratis belastingadviezen als je vragen hebt. Deze dienst is beter dan die van de Belastingdienst.

Wat betekent dit?

Met Bokkz’ programma kun je je belastingaangifte invullen. Ze verdelen de gegevens zo optimaal mogelijk. Ze controleren ook of je niks vergeten bent. Bij vragen of het indienen van een bezwaar krijg je een gratis hulp. Je kunt je aangifte direct online versturen via Bokkz.

Prijs

Wanneer je je aanmeld bij Bokkz kun je een jaar gebruikmaken van hun dienst voor particulieren voor € 25,-. Voor ondernemers zoals ZZP’ers is dat € 60,-. Wil je het aangifteprogramma gebruiken als administratiekantoor? Neem dan contact op voor de voorwaarden en tarieven.

Klachten

Heb je problemen met Bokkz of ben je niet tevreden over hun hulp? Neem contact op met hun klantenservice. Je kan bellen met (085) 4016 516 van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00. Of stuur een e-mail naar helpdesk@bokkz.nl.

Ervaringen

Heb jij extra geld teruggekregen of adviezen gekregen die je veel hebben geholpen? Of viel het toch tegen? Deel hier jouw ervaringen bij Reviewspotter!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Bokkz teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Bokkz

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Bokkz? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Bokkz achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *