boldsmartlock.com Ervaringen

Bold Smart Lock ervaringen

Wil je een goede beveiliging voor je huis? Heb je gehoord van een slot zonder sleutels? Misschien is Bold Smart Lock een ideale oplossing. Check deze pagina op Reviewspotter om de ervaringen te lezen.

Wat is Bold Smart Lock? Het is een handig slot dat je in de cilinder van je deur plaatst. Het slot sluit draadloos verbinding met je smartphone via bluetooth. Je kunt de deur dan handmatig openen en vergrendelen, zonder fysieke sleutels. Je kunt toebehoren voor dit slot ook bestellen via boldsmartlock.com.

Diensten van Buro Bruut bieden veilige sloten aan. Het product is SKG*** gecertificeerd, wat betekend dat het een hoge veiligheidsscore heeft. Daarnaast is het zeer inbraakwerend. Ook als dieven extra gereedschap gebruiken, hebben ze geen kans.

Mensen hoeven zich geen zorgen te maken over digitale veiligheid. Er zijn functies ingebouwd om de veiligheid te garanderen. Communicatie tussen Bold-producten en de Bold-server is versleuteld en ieder product heeft een unieke code, die niet gekopieerd kan worden.

Het slot is geschikt voor bijna alle deurtypen in Europa. Er zijn 8 verschillende maten en je moet je afmetingen aanpassen om te weten welke je nodig hebt.

Bestellingen kunnen online worden gedaan via de website. Er zijn 9 betaalmogelijkheden, waaronder Visa, MasterCard, Maestro, iDEAL en Apple Pay. Wanneer je de bestelling hebt afgerond, ontvang je een bevestigingsmail. Daarna ontvang je een Track & Trace code.

Mocht je ontevreden zijn met je bestelling, kun je een retour aanmaken. Je moet dan een link op de website klikken en het retourformulier in vullen. Je krijgt vervolgens een verzendlabel en binnen 7 werkdagen krijg je je geld terug. Retourneren is gratis, ongeacht waar je je op de wereld bevindt. Je kunt ook je eigen koerier gebruiken, maar let wel op de kosten.

Gebruik jij al de ‘Bold Smart Lock’ sloten? We horen graag jouw ervaringen via een review op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen boldsmartlock.com teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met boldsmartlock.com

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over boldsmartlock.com? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over boldsmartlock.com achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *