Bookbeat Ervaringen

BoekenBeat

Ben je op zoek naar e-boeken en/of luisterboeken? Dan kan BoekenBeat je helpen. Lees eerst eens wat voor ervaringen er zijn over deze onderneming. Alle recensies die je hier kunt lezen zijn objectief en onafhankelijk geschreven.

Wat is BoekenBeat? BoekenBeat biedt luisterboeken en e-boeken aan. Je kunt kiezen uit klassiekers en nieuwe uitgaven, voor alle leeftijden en voorkeuren. Door gebruik te maken van hun aanbod vul je je leven met verhalen. Nieuwe klanten kunnen gebruik maken van een promotiecode, die je de kans geeft om een maand gratis de service en producten uit te proberen. BoekenBeat heeft ook de mogelijkheid tot offline luisteren. Hiervoor hoef je alleen een download te doen via de BoekenBeat-app. Let er wel op dat je voldoende geheugen hebt op je apparaat. Uiteraard bieden ze ook de beste boeken van het moment.

De proefperiode: Overweeg je klant te worden? Dan heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis proefperiode. Deze duurt twee weken. Registreer op de website om de app te downloaden op je telefoon, tablet of ander apparaat. Na het inloggen kan je met luisteren beginnen. Tijdens deze proeveperiode kan je ongelimiteerd luisteren. Nadat de gratis periode voorbij is moet je een betaald abonnement afsluiten. Mocht je opzeggen tijdens de proeftermijn dan zijn er geen kosten aan verbonden.

Abonnementen: Je kunt kiezen uit drie abonnementsvormen. Voor het Basic-account betaal je € 8,99 per maand en mag je 20 uur luisteren. Een Standard-account kost € 10,99 per maand en geeft je toegang tot 100 uur luisteren per maand. Voor het Premium-account betaal je € 14,99 per maand en heb je onbeperkt luisteren en lezen. Je kunt op ieder moment tussen de pakketten wisselen en extra gebruikers toevoegen (€ 1,99 per maand).

Gezinsaccount: Een gezinsaccount geeft vijf personen uit een gezin toegang tot de BoekenBeat-service. Hiervoor betaal je € 1,99 per persoon. Je hoeft alleen in te loggen om te beginnen. Daarna kun je een profiel toevoegen of verwijderen. Iedereen kan dan samen luisteren, historische informatie bekijken en boeken opslaan. Ieder profiel mag hetzelfde aantal uur luisteren als in het pakket zit.

Klantervaringen

Heb jij al ervaringen met BoekenBeat? We horen graag wat je visie is over deze onderneming. Wat vind je van de service en producten? Heb je nog bruikbare informatie? Laat het weten met een bedrijfsevaluatie op Reviewspotter. Jouw feedback helpt ons om de grootste website voor onafhankelijke reviews te blijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Bookbeat teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Bookbeat

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Bookbeat? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Bookbeat achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *