Bookstothefuture.com/nl Ervaringen

Books to the Future: Bekijk Wat Er Bekend Is Over Het Bedrijf

Ben jij benieuwd naar wat je kunt verwachten wanneer je toekomstboeken bestelt bij Books to the Future? Neem dan eens een kijkje op Reviewspotter en lees wat er over dit bedrijf bekend is. De reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk.

Wat Is Books to the Future?

Met Books to the Future is het mogelijk om 5 verschillende boeken te bestellen. De missie van dit bedrijf is het brengen van een positieve houding ten opzichte van de toekomst. Ook willen ze dat er een sterke band ontstaat tussen jou en je dierbaren. De boeken moeten je helpen om leuke doelen te stellen, voorspellingen te maken en meer waarde te hechten aan speciale momenten. Je kunt meer informatie over de boeken vinden op de pagina ‘Begin Nu’. De prijzen worden hier ook aangegeven.

Waarom Is Het Bedrijf Opgericht?

Het idee voor dit bedrijf kwam voort uit het inzicht dat mensen vaak achterom kijken in plaats van met een positief toekomstbeeld. Hierdoor kunnen schaamte, spijt en verdriet ontstaan. Books to the Future wil hier verandering in brengen door mensen te verleiden om positief aan de slag te gaan met de toekomst. Ook wil het bedrijf het lezen van boeken weer populair maken.

Welke Vragen Zitten Er in de Boeken?

De vragen die je in de boeken tegenkomt, zijn vaak grappig en positief. Maar er zitten ook diepgaande vragen tussen die je laten nadenken over bepaalde onderwerpen. De slogan die hierbij gebruikt wordt is ‘Schrijf een mooie toekomst met je papieren tijdmachine!’. Op de homepage worden als voorbeeld een aantal vragen genoemd. Er kan momenteel helaas geen eigen vragen toegevoegd worden.

Bestelinformatie

Je kunt zoveel boeken bestellen als je maar wilt. Als je een bestelling plaatst met een groep, is het wel de bedoeling dat iedereen een eigen exemplaar heeft. Tijdens het bestelproces kan er maar één afleveradres worden doorgegeven. De betaling kan op verschillende manieren gedaan worden, waaronder iDEAL, Visa en Mastercard. Er kunnen meerdere betaalmethodes gebruikt worden.

Verzendinformatie

Tijdens het bestelproces kun je een eigen bezorgdatum kiezen. De ontvangst mag maximale één jaar komen na de besteldatum. Dit komt omdat ze het bedrijf steeds verder willen verbeteren. Mocht je in de toekomst verhuizen, zal je leveringsadres worden gecontroleerd. Daarover ontvang je van te voren een mail.

Klantervaringen

Zijn er personen die al een bestelling hebben gedaan van de toekomstboeken? We horen graag wat hun ervaringen zijn. Hoe zijn de boeken bevallen? Wat vonden ze van het bestelproces en service? We zouden het enorm waarderen als je een review laat achter op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Bookstothefuture.com/nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Bookstothefuture.com/nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Bookstothefuture.com/nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Bookstothefuture.com/nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *