Brookz Ervaringen

Brookz

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat je kunt kopen of verkopen, is www.Brookz.nl de plek waar je moet zijn. Op het platform worden zo’n twintigduizend ondernemers, investeerders en adviseurs ondersteund door een onafhankelijke partij die de communicatie tussen kopers en verkopers faciliteert. Bovendien staan er bijna duizend bedrijven in de verkoop in de database van Brookz. Ook biedt Brookz twee keer per jaar de Nationale Overnamedag aan waarin ondernemers leren en netwerken via workshops.

Op www.brookz.nl kun je zelf een bedrijf zoeken door een zoekterm te gebruiken of de filterfunctie op basis van omzet, regio en sector te gebruiken. Als je je eigen bedrijf wilt verkopen, kun je dit anoniem plaatsen en krijg je binnen drie werkdagen reactie op je verkoopprofiel. Brookz garandeert dat elk bedrijf nog beschikbaar is. Als je een bedrijf wilt kopen, kun je een zoekprofiel plaatsen waar verkopers op kunnen reageren. Je kunt je ook inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief van Brookz, waardoor je op de hoogte blijft van het bedrijfsaanbod.

Voor vragen, of klachten kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Brookz. Dit kan via telefoonnummer 020 303 8730 of door e-mail te sturen naar info@brookz.nl.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Brookz teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Brookz

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Brookz? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Brookz achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *