Brunel Ervaringen

Brunel

Kom je uit het hoger opgeleide personeel en ben je op zoek naar een baan op de arbeidsmarkt? Dan is Brunel misschien een uitkomst. Voor de beste klantervaring is het handig om de beoordelingen van Brunel te lezen.

Wat is Brunel?

Brunel International is een bedrijf dat arbeidsbemiddeling aanbiedt gericht op hoger opgeleid personeel. Het bedrijf werd in 1975 opgericht door Jan Arie van Barneveld. Na 17 jaar vervulde Andringa Jilko de rol als leider van het bedrijf, tot op de huidige dag. Brunel heeft vestigingen door heel Nederland, waaronder Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Professionals delen kernwaarden en kwaliteiten volgens het bedrijf, waaronder ambitie, enthousiasme, professionaliteit en resultaatgerichtheid. Volgens Brunel is de mens de sterkste troef, en staan de mensen bol van de ambitie en passie. De kern van de identiteit van Brunel is gebaseerd op kennis en ondernemerschap.

Geschiedenis

Er schuilt een interessante historie achter Brunel. Zo begon alles met een ‘parttime’ job voor een collega-ingenieur. Uit deze eerste stap ontstond op termijn een wereldwijd succesverhaal met betrekking tot flexibele oplossingen voor personeel. Andringa Jilko is nog steeds leider van het bedrijf, dat momenteel werkt met meer dan 10.000 medewerkers verspreid over 35 landen. Door middel van ondernemerschap en een resultaatgerichte aanpak tracht het bedrijf verder te groeien.

Mogelijkheden

Om in aanmerking te komen voor een dienstverband bij Brunel moet je eerst een sollicitatieprocedure doorlopen. Als je door de selectie bent gekomen kan je gaan werken in bijvoorbeeld een detachering, interim opdracht of recruitment, binnen het segment van IT, Engineering, Finance & Risk, Juridisch, marketing & communicatie of traineeships.

Loopbaanontwikkeling

Brunel biedt verschillende mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling. Als je solliciteert en wordt aangenomen bij Brunel kan je worden gedetacheerd bij een opdrachtgever of werken in een staf- of salesfunctie in een Brunel kantoor. Op de website van Brunel is te zien welke diensten er precies worden verleend.

Handigheidjes

Mocht je vragen hebben voor Brunel of wil je een opmerking plaatsen dan kun je contact opnemen met het bedrijf. De kantoren van Brunel zijn volgens het bedrijf goed bereikbaar met het ov en met de auto. Iedereen is van harte welkom bij dit bedrijf, de exacte details per vestiging staan op de website.

Wat zijn de klantervaringen bij Brunel?

Ben je al klant bij Brunel? Dan horen we graag jouw ervaringen. Door je verhaal te delen met Reviewspotter help je andere consumenten met hun keuze. Wat vond je van de service van Brunel? Ga je in de toekomst vaker zaken doen met Brunel? Jouw mening is goud waard, dus laat het weten op onze pagina!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Brunel teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Brunel

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Brunel? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Brunel achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *