Budgetdak.nl Ervaringen

Budgetdak.nl

Ben je op zoek naar een dakbedekking? Dan kan Budgetdak.nl jou verder helpen. Begin eerst eens met wat anderen zeggen over hen, dat doe je door middel van deze pagina van Reviewspotter.

Wat is Budgetdak.nl? Budgetdak.nl is een onderdeel van Budgetdak, een dakdekker gevestigd in Harlingen. Je kunt hier op maat gemaakte dakbedekkingen bestellen. Ze richten zich specifiek op rubber dakbedekkingen. De medewerkers van deze organisatie hebben veel ervaring in deze branche. Men garandeert dat er rap en vakkundig volgens plan gehandeld en geleverd kan worden. Je kunt hier dus producten bestellen voor woningen, tuinhuizen, garages en bedrijven. Mocht je op zoek zijn naar andere dakbedekking materialen, dan dien je contact op te nemen. Er worden geen kortingen toegepast, maar ondernemers kunnen wel gebruik maken van een staffelkorting bij bestelling van meerdere materialen.

Geschiedenis
Budgetdak.nl is opgericht in de jaren tachtig. Internet was toen nog maar net bedacht en stond nog in de kinderschoentjes. Maarten Gramsberger was degene die dit dakbedekkingsbedrijf heeft opgestart. Volgens deze onderneming zijn ze inmiddels een begrip als het aankomt op daken en dakbedekkingen. Nu bestaat de organisatie uit drie vaste medewerkers. Dit bedrijf levert afkomstig vanuit Harlingen daken en dakbedekkingen aan klanten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zweden. Maar ook op Curaçao, Bonaire en andere landen komen de producten van Budgetdak.nl voor.

Installatie
Volgens Budgetdak.nl is het mogelijk om de dakbedekking zelf aan te brengen. Dit komt door het feit dat het om grote oppervlakken gaat. Normaal gesproken neemt het een dag werk in beslag. Bij een EPDM-rubber constructie is alleen lijm nodig op de ondergrond. De bestellingen worden met lijm geleverd en er wordt precies uitgelegd hoeveel lijm er nodig is.

Bestellen
Er kan in 5 stappen een waterdicht dak besteld worden via de webshop. Bestellingen worden binnen vier dagen in Nederland en België verzonden. Vervolgens kun je zelf aan de slag gaan met de bijbehorende handleiding. Als je er niet uitkomt kan je beroep doen op tutorials of door een vraag te stellen via whatsapp. Men garandeert dat ze snel op je reactie zullen reageren.

Leveringsinformatie
Bestelde goederen kunnen ook opgehaald worden in de vestiging in Harlingen. Hiervoor dien je dit tijdens het bestelproces aan te geven. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 1 en 4 werkdagen. Ze zijn afhankelijk van transportbedrijven waarmee wordt samengewerkt. Als je iets met spoed nodig hebt dien je contact op te nemen, zodat gekeken kan worden of een spoedlevering gerealiseerd kan worden.

Retourneren
Het kan voorkomen dat je een annulering of retournering in gang wilt zetten. Hiervoor zijn bepaalde voorwaarden aan verbonden. De artikelen moeten onbeschadigd zijn. Op maat gemaakte items komen niet in aanmerking voor een retour. Overige producten kunnen binnen 14 dagen teruggestuurd worden, zonder opgaaf van reden. Nadat je een retournering hebt aangemeld heb je 14 dagen de tijd om het terug te sturen.

Klantervaringen
Zijn je al klant bij Budgetdak.nl? Wij horen graag wat jouw ervaringen zijn; is dit al vaak een bestelling gedaan, ben je tevreden met de dakbedekking, en hoe was de service? Laat het weten via een review op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Budgetdak.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Budgetdak.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Budgetdak.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Budgetdak.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *