CallHippo Ervaringen

Over CallHippo

CallHippo heeft als doel een interne telefoonverbinding toegankelijk te maken voor organisaties die niet zo groot zijn. De bedoeling ervan is om grote, traditionele telefoons te laten verdwijnen, zodat je kunt bellen via een simpele computer. Het Amerikaanse bedrijf uit Walnut, Californië, biedt on-demand voice over IP (VoIP)-diensten of ook IP-telefonie met de dienst. Door deze service kunnen lokale ondersteunende telefoonnummers worden aangeschaft voor meer dan 50 bedrijven over de hele wereld, zodat je klanten altijd een lokaal nummer kunnen bellen. CallHippo maakt gebruik van cloud computing om zo het meest geschikte antwoord te bieden op de vraag van bedrijven.

Functionaliteiten en Abonnementen

Met de gemakkelijke interface van CallHippo kan elk bedrijf hun callcenter in minder dan 3 minuten opzetten. Er is een Basic abonnement dat gratis is, maar alleen voor twee personen. Daarnaast bieden ze ook het Bronze, Silver en Gold abonnement aan, waarmee je meer functionaliteiten hebt.

Klantenservice en FAQ

Heb je vragen of een klacht met betrekking tot CallHippo? Neem dan contact op met hun klantenservice, of neem een kijkje op hun FAQ-pagina voor alle veelgestelde vragen.

Reviews op Reviewspotter

De mensen waarmee je werkt, zijn enorm belangrijk. Wil je een andere omgeving of iets meer uitdaging? Schrijf dan een review op Reviewspotter! Zo help je andere bedrijven bij het maken van een beslissing en weten ze meteen wat ze moeten verwachten van de dienst van CallHippo. Zou je liever voor een bedrijf kiezen waar je al ervaring mee hebt? Kijk dan eerst eens naar reviews op Reviewspotter. Hier vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen CallHippo teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met CallHippo

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over CallHippo? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over CallHippo achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *