CCleaner Ervaringen

CCleaner, de cleaner voor je PC of mobiel: klantervaringen

Ga je op zoek naar een cleaner voor het onderhoud van je PC of mobiel? Profiteer dan van CCleaner. Bekijk de ervaringen van klanten via deze pagina van Reviewspotter. Dit bedrijf heeft zich ten doel gesteld om zorg voor apparaten te vereenvoudigen en dat doet het door softwaretools te ontwikkelen die echte problemen oplossen. Maar wat is CCleaner nou precies?

CCleaner maakt softwaretools die op desktop-pc’s, mobiel, in de cloud en in complexe bedrijfsnetwerken draaien. De gebruikers variëren van consumenten, kmo’s, IT-helpdesks, MSP’s en iedereen die ooit een apparaat heeft moeten onderhouden. Naast CCleaner omvat het assortiment Defraggler om harde schijven te defragmenteren, Speccy om hardware te analyseren en Recuva om verwijderde bestanden te herstellen. De software wordt volgens dit bedrijf gebruikt en vertrouwd door miljoenen thuis- en zakelijke gebruikers en is overal ter wereld geïnstalleerd.

Wil je meer weten over AVG? AVG is de Algemene Verordening Gegevensbescherming en Privacy van alle personen binnen de Europese Unie en dateert van 25 mei 2018. Deze vervangt de Data Protection Act 1998 en omvat ook online identificatiegegevens zoals ‘cookies of GUID’ en locatiegegevens. Elk bedrijf dat te maken heeft met gegevens van EU-bedrijven, inwoners of burgers moet voldoen aan de AVG, je kunt meer lezen over de AVG hier.

Heb je een vraag aan CCleaner? Bezoek dan eerst het ‘help centre’ op hun website. Daar vind je veelgestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Als je CCleaner Professional hebt gekocht, kun je die op één machine installeren. Als je de software verwijdert, kun je deze opnieuw op een andere computer installeren. Koop je een exemplaar van CCleaner Professional in een doos? Dan kun je deze mogelijk op meer dan één computer installeren. De licentie is 1 jaar geldig en daarna kun je de licentie verlengen met nog een jaar updates en ondersteuning.

Wil je weten wat anderen over dit bedrijf vinden? Bezoek dan Reviewspotter. Gebruikers waarderen het als je je eigen ervaring en visie deelt. Je feedback helpt Reviewspotter om het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews te blijven.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen CCleaner teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met CCleaner

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over CCleaner? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over CCleaner achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *