Claimingo Ervaringen

Claimingo Reviews

In Utrecht biedt Claimingo een service voor het indienen van claims om vergoeding te krijgen voor vertraagde of geannuleerde vluchten. Mensen zijn hier zo tevreden over omdat ze kunnen kiezen hoe de claim wordt behandeld. Je kunt kiezen voor een gegarandeerd bedrag binnen een week of, als de luchtvaartmaatschappij uitbetaalt, een hoger bedrag. Reviews uit de eerste hand kunnen worden gelezen om te zien hoe anderen succesvol hun vergoeding hebben geregeld.

Claimingo staat op voor het recht van luchtvaartpassagiers die getroffen zijn door vertraging, annulering of overboeking. Hoewel er Europese regels zijn, krijgt 80% van de reizigers de vergoeding waarop ze recht hebben niet omdat ze niet weten dat ze dat kunnen of het te ingewikkeld is om zelf een claim in te dienen. Het team van juristen bij Claimingo helpt de klanten met dit proces, waardoor claimen gemakkelijker wordt voor iedereen.

Claimingo is uniek omdat het de enige claim-service in Nederland is die klanten direct geld biedt voor hun claim. Alle andere concurrenten werken met een no cure no pay-basis, waarbij het vaak maanden duurt om een uitbetaling te ontvangen. Claimingo neemt dit risico over, waardoor klanten de vergoeding krijgen waarop ze recht hebben zonder de bijbehorende juridische rompslomp.

Als je wilt weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding, vul dan je vluchtnummer in op de website van Claimingo. Binnen twee minuten is de vergoeding te zien en binnen twee dagen heb je een persoonlijk aanbod ontvangen. Je kan dan kiezen of je direct geld wilt ontvangen (Claim& GO) of liever wacht tot de luchtvaartmaatschappij uitbetaalt (No cure no Pay).

Voor degenen die al eerder een claim hebben ingediend bij Claimingo, willen ze graag weten of je tevreden was met de dienstverlening. Hiervoor kunnen mensen hun review achterlaten op Reviewspotter. De klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Claimingo.

Hoe werkt Claimingo?

  • Vul je vluchtnummer in op de website van Claimingo
  • Binnen twee minuten ontvang je direct een vergoeding
  • Binnen twee dagen ontvang je een persoonlijk aanbod
  • Kies voor Claim&GO of No cure no pay
  • Laat een review achter op Reviewspotter

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Claimingo teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Claimingo

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Claimingo? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Claimingo achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *