Clean Email Ervaringen

Clean Email: een betrouwbare app?

Zoek je een app om je inbox proper te houden? Misschien is Clean Email dan wel wat je zoekt. Bekijk deze pagina van Reviewspotter waar klante ervaringen met deze app te vinden zijn.

Wat is Clean Email?

Clean Email is een app die je helpt bij het opschonen van elke mailbox, met het verwijderen van e-mails die je niet nodig hebt. Gebruik Clean Email om gemakkelijk e-mails te groeperen, organiseren, verwijderen, labelen en archiveren. De app biedt je alle tools die je nodig hebt om grip te krijgen op jouw mailbox.

Hoe je je Gmail Inbox snel kunt opschonen

Het opschonen van e-mails kan soms heel zwaar zijn. Clean Email biedt een oplossing door je e-mails te groeperen in beoordeelbare bundels, waardoor het gemakkelijk is om e-mails in bulk te verwijderen, archiveren, verplaatsen of labelen. De app kan je ook helpen om automatisch geselecteerde acties toe te passen.

Smart Views

Smart Views zijn alvast gedefinieerde filters toegepast op je mailbox. Door deze filters vind je e-mails die overeenkomen met verschillende weergaven, zoals reizen, financiën, sociale meldingen, abonnementen en nieuwsbrieven. Zo kun je binnen enkele minuten je inbox doorlopen en e-mails verwijderen, archiveren, verplaatsen of labelen.

Organisatie e-mail

Clean Email organiseert al je e-mails op basis van datum, grootte, afzenders, ontvangers en verdere factoren. Hierdoor kun je alle e-mails in alle mappen of labels zien en opschonen, zonder elke e-mail één voor één te hoeven doorlopen. Bovendien kun je ook snel oude en grote e-mails achterhalen of alles in een map of label met één klik verwijderen of archiveren.

Cijfers

De cijfers bij elke groep vertegenwoordigen het aantal e-mails met ster (indien aanwezig), het aantal ongelezen e-mails (met een blauwe achtergrond) en het totale aantal e-mails (met een grijze achtergrond). Bij elke selectie die je maakt, toont de rechterkant van het scherm een voorbeeld van deze e-mails. Voor kleine schermen, zoals telefoons en tablets, is er een pijl geplaatst waarmee een apart scherm met het voorbeeld geopend wordt.

Wat zijn de klantervaringen?

Heb jij zelf al eens iets besteld bij Clean Email? Wat was hierbij je ervaring? Zo ja, was je tevreden met de service die door het personeel werd verleend? Als je aan anderen een advies mag geven over Clean Email, wat zou dit dan zijn? Vergeet ook niet je ervaring te delen op Reviewspotter. Daarmee werd gebruikers enorm geholpen bij het maken van de juiste beslissing.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Clean Email teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Clean Email

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Clean Email? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Clean Email achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *