Cleanfox Ervaringen

Cleanfox

Het is iets waar bijna iedereen wel mee te maken heeft: spamberichten in je mailbox, nieuwsbrieven die je toch nooit leest maar waar je je niet van los krijgt. Deze irritante berichten leiden alleen maar tot meer frustratie en vervuilen je mailbox, maar ook het milieu. In september 2016 is Cleanfox daarom begonnen als een gratis opschonende dienst voor je mailbox.

Volgens Cleanfox stoot elke nutteloze e-mail zo’n 10 gram CO² uit per jaar, waarvan spam en nieuwsbrieven zo’n 90% uitmaken. Als je deze berichten elimineert, is dit een groot winstpunt voor het milieu. Cleanfox helpt je op eenvoudige wijze je mailbox te schonen en je af te melden voor nieuwsbrieven die je toch niet leest. Als je dit hebt gedaan, krijg je een bericht te zien hoeveel kg CO² je hebt bespaard en hoeveel bomen je daarmee hebt gered.

Diensten van Cleanfox

De diensten van Cleanfox kun je gebruiken om je mailbox op te schonen en je af te melden voor nieuwsbrieven die je toch nooit leest. Door naar de website te gaan, kun je meteen via een beveiligde SSL verbinding inloggen op je e-mail account. Cleanfox werkt met Yahoo, Gmail, Microsoft (Hotmail en Outlook) en meer. Hierna krijg je een lijst te zien met alle nieuwsbrieven die je ontvangen hebt, inclusief het aantal keren dat je deze hebt geopend. Je kunt dan aangeven of je de e-mails wilt verwijderen en je geabonneerd blijft of dat je ze liever verwijdert én je afmeldt.

Waarom Cleanfox gebruiken?

Om nieuwsbrieven te ontvangen, worden deze eerst opgeslagen en verwerkt op de servers van verschillende Data Centers. Hierdoor wordt er gemiddeld 10 gram CO² uitgestoten per bericht per jaar. Als je de nutteloze e-mails weg kan halen wordt er veel koolstofuitstoot bespaard. Daarom is Cleanfox zo interessant, je schoon je niet alleen je mailbox op van berichten die je toch niet leest, maar reduceer je ook je koolstofspoor.

Klachten

Moest je problemen hebben met het gebruiken van Cleanfox, of merk je dat er iets niet helemaal goed werkt, dan kun je een e-mail sturen naar het bedrijf. Zij staan ook altijd open voor nieuwe ideeën. Je kunt je account eenvoudig verwijderen van de website.

Deel jouw review over Cleanfox hier!

Heb jij eenmaal gebruik gemaakt van Cleanfox en was je hier erg content mee omdat je nu van een aantal spamberichten verlost bent, of vond je dat het programma tegen viel? Laat gerust weten wat jouw ervaringen met Cleanfox zijn, dit kan andere mensen van pas komen!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Cleanfox teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Cleanfox

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Cleanfox? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Cleanfox achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *