Clevver Ervaringen

Clevver

Bent u op zoek naar een bureau voor krachtige ondersteuning? Wellicht is Clevver iets voor u. Op deze pagina van Reviewspotter kunt u lezen wat andere klanten ervan vinden. Maar wat is Clevver precies? Clevver helpt bij het vergemakkelijken van internationale zaken. Met de oprichting van hun eerdere startup wilden de mensen van dit bedrijf uitbreiden naar nieuwe markten. Dit bleek echter lastig te zijn, omdat er geen betaalbare internationale digitale aanbieder was voor gebruik van virtuele kantoren.

Stukje geschiedenis: De oprichters van Clevver, Sven Hecker en Christian Hemrich, kwamen vijftien jaar geleden bij elkaar. Ze ontmoetten elkaar aan de Westfälische Wilhelms Universiteit van Münster. In 2003 richtten ze een professioneel krachtbureau op voor universiteiten en scholen. Daarnaast startten ze met de productie van metalen producten met hun tweede bedrijf derTaler GmbH. Hun producten verkochten ze vooral binnen Duitsland, maar de kwaliteit was zo goed dat zelfs de Britse Royal Navy bereid was hun producten te kopen. Toen moest er een zakelijk adres worden gevonden in het Verenigd Koninkrijk, maar de middelen waren op.

Achterliggende gedachte: Clevver is opgericht om klanten niet met hetzelfde probleem te confronteren waar het bedrijf destijds mee te maken kreeg. In plaats daarvan kunnen zij hun bedrijf overal ter wereld starten – digitale en gemakkelijk met slechts een paar klikken – volledig digitaal. Op de website van Clevver staat dat het bedrijf hier sterk in gelooft en hun missie is. Met Clevver is het mogelijk adressen in steden te boeken als New York, Parijs, Londen, Madrid, Shanghai en zelfs Tokio. Bovendien is alles goedkoop en gemakkelijk gemaakt en worden inkomende posten gedigitaliseerd en beheerd via centrale online interfaces of via mobiele apparaten. Clevvers service is volgens hen absoluut veilig.

Klantervaringen

Hebt u al eerder samengewerkt met Clevver? Hoe is dat verlopen? Bent u van plan om in de toekomst vaker samen te werken? Bent u tevreden over de diensten van Clevver? Zou u het aanraden aan anderen om ook met deze organisatie samen te werken? We stellen het zeer op prijs als u uw ervaring deelt met andere gebruikers op deze pagina.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Clevver teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Clevver

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Clevver? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Clevver achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *