ClickMeeting Ervaringen

ClickMeeting

Ben jij op zoek naar een oplossing om online te vergaderen? ClickMeeting zou wel eens de perfecte oplossing voor je kunnen zijn. Bekijk via Reviewspotter wat klantervaringen met ClickMeeting zijn.

Wat is ClickMeeting?

ClickMeeting is een fantastisch online middel dat vergaderen en samenwerken eenvoudig maakt. Volgens deze service is het online vergaderen ideaal voor bedrijven die samenwerken met ClickMeeting.

ClickMeeting Review: This Could Have Been So Good…

Het bedrijf ClickMeeting werd in 2011 opgericht door GetResponse, een toonaangevend e-mailmarketingplatform. Het bedrijf had als doel om aan zowel grote als kleine bedrijven een volledige webinar oplossing te bieden. In 2016 groeide het bedrijf zo sterk dat het een separate entiteit werd. Het doel van ClickMeeting is om de belangrijkste leverancier te zijn van flexibele, selfservice webinar-oplossingen die je publiek kunnen helpen bereiken, betrekken, opleiden en converteren.

Balans tussen werk en privé

Het bedrijf heeft een grote groep aan getalenteerde en leuke medewerkers. Deze geloven in een goede balans tussen werk en privé. Vandaar dat er hard gewerkt wordt, met gelijktijdig gezonde werktijden zodat iedereen hun passies buiten de kantoortijden kan uitoefenen.

Wat is een webinar?

Een webinar is een seminar op internet, ook wel webconferentie, videoconferentie of webcast genoemd. Hiermee kun je presentatoren wereldwijd zien, horen en ermee omgaan, vragen stellen, enquêtes beantwoorden en nog veel meer. Webinars worden vaak gebruikt voor trainingssessies, verkoop, marketing en onderwijs.

Gratis proefaccount

Je hebt de mogelijkheid om een gratis proefaccount aan te maken, waarmee je het platform kunt testen zonder je zorgen te maken over eventuele kosten. Je moet geen factureringsgegevens invullen en je kunt een evenement hosten met maximaal 25 deelnemers. Niet te vergeten: je hebt 500 MB aan opslagruimte en twee plaatsen voor presentatoren, samen met 4 camerastromen. Je kunt echter maar één live evenement tegelijkertijd hosten, maar je kunt de gebeurtenissen na elkaar plannen. In de gratis proefaccount krijg je toegang tot functies zoals automatisering, promotie, follow-up, HD en scherm delen. Let op, gratis webinars en nummers zijn uitgeschakeld omdat je een creditcard aan je account moet toe voegen.

Klantervaringen

Ben je tevreden over de diensten van ClickMeeting? Hebben hun medewerkers je goed kunnen helpen? Als je een advies zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Heb je het bedrijf al eens eerder gebruikt en ga je dit in de toekomst vaker doen? De gebruikers van Reviewspotter waarderen het zeer als jij je visie deelt.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen ClickMeeting teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met ClickMeeting

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over ClickMeeting? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over ClickMeeting achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *