Comble Juridisch Advies Ervaringen

Comble Juridisch Advies

Op zoek naar juridisch advies? Als particulier of als ondernemer? Misschien is Comble Juridisch Advies een goede keuze. Bekijk de klantervaringen via Reviewspotter als je wilt weten wat anderen ervan vinden.

Wat is Comble Juridisch Advies? Deze dienst biedt beide vormen van advies aan. Als je een lidmaatschap afsluit, kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende abonnementen.

  • Lidmaatschappen particulieren

Heb je als particulier interesse in een abonnement? Met een lidmaatschap krijg je onbeperkt juridisch advies. Er zijn 1 en 2 jarige lidmaatschappen beschikbaar. Op de website vind je de diensten per abonnement. Als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen. Als je eenmaal lid bent, profiteer je direct van de voordelen. Als je een juridisch conflict hebt, kun je direct worden geholpen zonder wachttijden waar je bij verzekeraars mee te maken kunt hebben.

Op de website staan de voordelen van lidmaatschapen beschreven. Je kunt al vanaf 59 euro per jaar lid worden van Comble Juridisch Advies. Verder krijg je maatwerk juridisch advies, direct contact met een jurist en is het advies ook in de avonduren te ontvangen.

  • Starters

Voor starters is er een speciaal aanbod. Deze is gericht op mensen die minder dan 1 jaar een onderneming hebben. Leden krijgen onbeperkt juridisch advies via de app, mail en telefoon. Je kunt binnen 4 dagen een uitgebreide juridische analyse krijgen. Ook heb je recht op 10% korting op het uurtarief bij extra diensten en 10% korting op het uurtarief van advocaten.

  • ZZP’ers

Ook voor ZZP’ers is er een speciaal pakket samengesteld. De ondernemers die meer dan een jaar aan het ondernemen zijn krijgen onbeperkt advies bij hun lidmaatschap. De analyses zijn binnen 3 dagen compleet. Verder heb je recht op 15% korting bij extra diensten en 10% korting op het uurtarief van advocaten. Daarnaast krijg je elk jaar een gratis controle van contracten. Meer informatie over alle lidmaatschappen is te vinden op de website van Comble Juridisch Advies.

  • Contactmogelijkheden

Heb je vragen, opmerkingen of feedback? Je kunt contact opnemen met Comble Juridisch Advies via telefoon, email of via de WhatsApp berichtenservice. Je vindt de gegevens terug op de website bij het contactgedeelte.

Klantervaringen

Heb je ervaring met Comble Juridisch Advies? Was de dienstverlening goed en is het advies op maat? Laat je ervaring achter op deze pagina. Zou je ooit weer een lidmaatschap bij Comble Juridisch Advies afsluiten? We zijn benieuwd naar je mening.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Comble Juridisch Advies teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Comble Juridisch Advies

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Comble Juridisch Advies? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Comble Juridisch Advies achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *