Compensair Ervaringen

Compensair

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je compenseert wanneer je te maken hebt gehad met vluchtvertraging, vluchtannulering of vluchtoverboeking? Dan kan Compensair een optie voor jou zijn. In dit artikel gaan we de voordelen van dit bedrijf, hun ervaringen en hun klantervaringen beschrijven.

Wat is Compensair?

Compensair is een bedrijf dat je helpt bij het ontvangen van een vergoeding tot € 600,- per passagier in geval van vertraagde, geannuleerde of overboekte vluchten. De klanten hebben op de website de mogelijkheid om hun vlucht in slechts 2 minuten te controleren. Compensair is bij 150 luchtvaartmaatschappijen in 60 landen actief en staat ook klanten bij bij chartervluchten. Als er een claim ingediend wordt, brengen ze 25 procent commissie in rekening bij een succesvolle vergoeding. Gemiddeld krijgen klanten € 450,- aan compensatie.

Voordelen

  • Je kunt een claim tot € 600,- per passagier indienen in geval van een vertraagde vlucht, geannuleerde vlucht, instapweigering en gemiste verbinding.
  • Compensair voert alle benodigde werkzaamheden uit.
  • Het bedrijf werkt samen met advocaten om de juridische kansen te beoordelen.
  • Ze hebben veel ervaring en documenten bekeken om de claims in te dienen.
  • Dien je een claim in en weigert de vliegmaatschappij te compenseren dan declareert Compensair alle extra kosten zoals juridische kosten.
  • Op de speciale ‘FAQ’ pagina worden veelgestelde vragen beantwoord. Als je de bestemming met meer dan 3 uur vertraging bereikt hebt, heb je recht op een vergoeding van € 250,- tot € 600,-.

Wat zijn de klantervaringen bij Compensair?

Heb jij al eens zaken gedaan met Compensair? We zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen. In wat voor situatie heb je gebruik gemaakt van dit bedrijf? Heeft je samenwerking met Compensair uiteindelijk geresulteerd in een vergoeding en ga je in de toekomst vaker zaken doen met Compensair? We vinden je mening goud waard. Jij kunt andere bezoekers van Reviewspotter helpen bij het nemen van een beslissing. Is het verstandig om een samenwerking te starten met Compensair? Deel je visie met ons!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Compensair teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Compensair

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Compensair? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Compensair achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *