Computer Care Center Ervaringen

Computer Care Center

In deze moderne tijd gebruiken bijna iedereen desktop’s en laptops. Ze kunnen nuttig en handig zijn, maar wat als je computer vastloopt of de printer het niet doet? Dan kan je om hulp vragen bij Computer Care Center en zij zullen je helpen met al jouw computerproblemen. In deze reviewspotter lees je de ervaringen van anderen.

Over Computer Care Center

Computer Care Center bestaat al meer dan 10 jaar en biedt zowel consumenten als bedrijven hulp bij het preventief onderhouden, repareren en beveiligen van hun laptops en desktop’s. Je kunt kiezen voor hulp bij zowel software als hardware problemen, zoals je geen verbinding met een netwerk hebt. Bij Computer Care Center worden de prijzen per dienst gerekend, dus je krijgt nooit te maken met verrassingen. Het is ook belangrijk dat je de juiste basis legt voor je computeromgeving, hoe ga je veilig om met je pc?

Diensten

Op de website van Computer Care Center vind je een gedetailleerde databank met oplossingen voor meest voorkomende computerproblemen. Je kunt er zelf mee aan de slag gaan om je computer weer aan de praat te krijgen. Lukt dit niet? Dan kun je een van de volgende diensten inschakelen:

  • Computerondersteuning op locatie: bij zowel consumenten als bedrijven kun je voor preventief onderhoud, beveiliging of reparatie terecht bij Computer Care Center. Met hun specialisten door heel Nederland ben je verzekerd van snelle hulp.
  • Hulp op afstand: je kunt ook bellen om problemen op te lossen met behulp van een specialist. Lukt dit niet dan komt er alsnog een monteur bij je langs die je systeem weer terug brengt. Eventuele extra kosten voor het vervangen van onderdelen worden vooraf besproken.
  • Nieuw: Full Service pakket inclusief laptop: je kunt ook een laptop huren en hiermee krijg je alle service voor pc onderhoud. Problemen worden zo snel mogelijk opgelost.

Klachten

Je kunt een klacht indienen via telefoon, e-mail of een online formulier. Binnen 14 dagen krijg je een antwoord, als het wat meer tijd nodig heeft, dan laten ze dat weten. Als de klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost, kun je gebruikmaken van de bemiddeling van ICTWaarborg.

Schrijf hier jouw review over Computer Care Center!

Heb je een onderhoudsabonnement bij dit bedrijf voor jouw pc of laptop, of hebben ze je al eerder geholpen met het oplossen van een computerprobleem? Laat dan weten of dit een goede ervaring was of niet. Zo kan iemand anders er weer wat van opsteken! Worden de klanten volledig ontzorgt met het onderhoud van hun computer en/of laptop als zij een pakket afsluiten?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Computer Care Center teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Computer Care Center

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Computer Care Center? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Computer Care Center achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *