ContentMods Ervaringen

ContentMods: Een full-time thuiswerkbaan met veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden

Als je je huidige baan zat bent en dichterbij huis wilt werken, is de zoektocht naar een online thuiswerkbaan wellicht het overwegen waard. In deze context is ContentMods wellicht precies wat je zoekt. Ben je creatief, ruimdenkend en fantasierijk? Lees dan verder om erachter te komen wat er zo goed is aan werken bij ContentMods!

Hoe ervaren de huidige medewerkers van ContentMods hun werk?

De thuiswerkers bij ContentMods krijgen alle vrijheid en doorgroeimogelijkheden die ze willen. Hun werktijden kunnen ze in overleg met het bedrijf zelf bepalen, hoewel er wel een voorkeur geschonken wordt aan moderators die doordeweeks tussen 16:00 en 02:00 uur en in het weekend kunnen werken. Deze tijden zijn namelijk de best bezochte chats, waardoor het winstpotentieel hoger ligt. In termen van betaling krijgen de medewerkers 10-17ct per bericht, met een extra bonus van 1ct per bericht in het weekend en na 22:00 uur in de avond. Elk inkomen wordt wekelijks per factuur uitbetaald, maar let wel op dat je zelf verantwoordelijk bent voor de belasting.

Diensten ContentMods

Gezien het feit dat je als nieuwe moderator bij ContentMods nooit helemaal alleen staat, is er via Skype en e-mail een coach beschikbaar die je kan helpen bij het optimaliseren van je resultaten. Verder is er binnen het bedrijf ook de mogelijkheid om door te groeien naar andere projecten. Als je als thuiswerker een positieve ontwikkeling vertoont, krijg je de vrijheid om te beslissen wanneer en hoe vaak je inlogt, zonder dat je aan een schema gebonden bent.

Vragen en klachten bij ContentMods?

Ben je geïnteresseerd in ContentMods maar heb je nog vragen of klachten? In dat geval kun je de helpdesk van het bedrijf bereiken via hun e-mail: info@contentmods.com. Mocht je op zoek zijn naar meer informatie, dan is ReviewSpotter de plek om te beginnen. Zowel positieve als negatieve reviews zijn hierbij welkom.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen ContentMods teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met ContentMods

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over ContentMods? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over ContentMods achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *