Cursus Copywriting | Doyoucopy Ervaringen

Doyoucopy een interessant bedrijf voor jou.

Bekijk op deze pagina van Reviewspotter welke klantervaringen er bij Doyoucopy bekend zijn.

Wat biedt Doyoucopy?

Doyoucopy is een copywriting- en conceptbureau, opgericht door Edward Hendriks, die meer dan 20 jaar ervaring heeft in communicatie- en marketingfuncties. Edward Hendriks heeft op zowel de bureau- als klantzijde gewerkt. Op de website van Doyoucopy bevinden zich specialisatiediensten zoals copywriting, tekstschrijven, conceptontwikkeling en contentontwikkeling voor websites.

De diensten van Doyoucopy

Doyoucopy heeft veel ervaring met copywriting, marketing, communicatie en social media. Oprichter Edward Hendriks heeft in veel verschillende branches gewerkt. Momenteel werkt hij als freelance copywriter voor zijn eigen bureau, Doyoucopy concept & content. Op de website staan alle diensten die hij aanbiedt.

Copywriting

Copywriting is een van de meest specialistische diensten van Doyoucopy. Edward Hendriks is dagelijks bezig voor diverse opdrachtgevers. Hij schrijft voornamelijk webteksten zoals converterende, vermakelijke, overtuigende en informatieve teksten. Ook worden commerciële brieven, mailings en teksten voor bijvoorbeeld blogs geschreven.

Blogteam

Een actuele website is volgens Doyoucopy erg belangrijk. Om een band met je bezoekers te bouwen is het verstandig om antwoord te geven op hun vragen. Goed gevonden worden is hierbij essentieel, en dit kun je bereiken door grote teksten, ook wel blogs genoemd.

Make-over

Het bedrijf biedt de mogelijkheid om, met de homepage of website make-over, betere resultaten te boeken. Er wordt gewerkt met de bestaande content en alle belangrijkste pagina’s worden aangepast. Hierbij worden teksten helderder, scherper en meer effectief. Op de website van Doyoucopy staat hier meer informatie over.

Tekstcorrectie

Onder een van de diensten bevindt zich ook het corrigeren van teksten. Je teksten kunnen naar wens worden aangepast. Je kunt bijvoorbeeld een eigen geschreven blogartikel, een brochuretekst of een scriptie laten corrigeren. Dit gebeurt op basis van spelling- en grammaticafouten.

Klantervaringen

Heb jij al eens gebruik gemaakt van de diensten van Doyoucopy? Wat is je ervaring met dit bedrijf? Voel je je goed geholpen door de medewerkers? Geef je een positief of een negatief advies? Heeft het je aanleiding gegeven tot het plaatsen van een bestelling in de toekomst? De gebruikers van Reviewspotter vinden het fijn als je jouw ervaring met hen deelt.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Cursus Copywriting | Doyoucopy teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Cursus Copywriting | Doyoucopy

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Cursus Copywriting | Doyoucopy? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Cursus Copywriting | Doyoucopy achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *